PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

SBD ON La Cultura al teu barri. Accions

Accions artístiques EN CURS a diferents barris de la ciutat

Traça. Accions artístiques a la Zona Nord

Traça. Accions artístiques a la Zona Nord

Accions artístiques en l’àmbit socioeducatiu per potenciar la relació entre les famílies, els centres educatius i el barri.

Propostes vinculades amb l’art (instal·lacions participatives, tallers creatius, pintures murals..) que fomenten la participació de les famílies al seu entorn més proper; començant per generar llaços entre les pròpies famílies, millorant la comunicació amb l’escola i generant projectes amb un impacte de barri.

El projecte està coordinat per la Comissió Socioeducativa de la Zona Nord formada per una vintena de professionals d’escoles, instituts, espais socioeducatius, serveis municipals, equipaments de proximitat.. i actua en els barris de Can Deu, Torrent del Capellà, La Planada del Pintor i Sant Julià.

Taller de Percussió Intercultural a Can Puiggener

Taller de Percussió Intercultural a Can Puiggener

Aquest taller és una continuïtat del taller dut a terme els mesos d'octubre i novembre de 2022

L’objectiu principal del taller és potenciar les capacitats motrius, empàtiques, creatives i de coordinació.

En aquest taller es repassaran conceptes molt bàsics sobre la tècnica d’alguns instruments de percussió i diversos ritmes. Seran els mateixos participants els qui participaran i desenvoluparan el treball musical.

Taller d'expressió corporal a Can Puiggener

Taller d'expressió corporal a Can Puiggener

El taller d’expressió corporal es desenvolupa des de l’abril fins a finals de juny de 2023, tots els dilluns de 16.45 a 18.15h a l’aula polivalent del Centre Cívic de Can Puiggener.

Està dirigit a infants entre 6 i 8 anys de les escoles Joan Maragall i Tarlatana. L’objectiu principal és realitzar un creixement personal i col·lectiu en la psicomotricitat gruixuda.

Aquest taller es planteja des d’una visió de la descoberta, el benestar amb els cossos des del moviment i la creació artística. Aquest taller incorpora una sessió familiar i una sessió comunitària.

Taller de Grafit a Can Puiggener

Taller de Grafit a Can Puiggener

El taller de Grafit es desenvolupa des de l’abril fins a finals de juny de 2023, tots els dilluns de 16.45 a 18.15h a l’esplai la Baldufa de Can Puiggener.

Està dirigit a infants entre 8 i 11 anys de les escoles Joan Maragall i Tarlatana. L’objectiu principal és poder realitzar un creixement personal i col·lectiu en la psicomotricitat fina.

Aquest taller es planteja des d’una visió de la participació en l’art comunitari on la creació de l’art aporta un benestar individual i col·lectiu. El resultat final del taller és un grafit en un mur del barri de Can Puiggener.

Aquest taller incorpora una sessió comunitària.

Festa Popular de Can Puiggener

Festa Popular de Can Puiggener

El dissabte dia 17 de juny es celebra la segona Festa popular de Can Puiggener.

Per segona vegada consecutiva, els veïns i veïnes del barri de Can Puiggener han organitzat aquesta Festa Popular, amb la voluntat de sortir al carrer per gaudir i compartir el barri. Amb aquest motiu, han preparat tota una jornada d’activitats i tallers, per a tots els públics.

Els infants participants dels 3 tallers: percussió intercultural, expressió corporal i grafit, desenvoluparan tallers oberts al barri oberts a tots els veïns i veïnes del barri.

Teatre de Barri 2023

Teatre de Barri 2023

Es dona continuïtat als tallers iniciats el 2022, als barris de Can Deu, Can Llong, Can Puiggener, Creu de Barberà, Poblenou i Sant Oleguer.

Es posa en marxa el taller "Fem companyia", adreçat a alumnat que ja té habilitats en el teatre i que pot anar consolidant companyies de teatre amateur.

Més informació


Recull d'accions dutes a terme en anys anteriors

 

 

 

També et pot interessar...