PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dijous 15 de novembre de 2018 a les 09:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Saló de Plens

Assistents: Regidors i Regidores de l'Oposició

L’any 2018 s’esdevé el centenari de la inauguració de la Torre de l’Aigua, tot i que en realitat no va entrar en servei fins a l’any 1922. Aquest edifici, dissenyat originàriament com un dipòsit elevat de 50 metres amb capacitat de 300 m3 d’aigua per a l’abastiment de la ciutat, s’ha convertit finalment en una icona emblemàtica de Sabadell. A la Festa Major l’1 d’agost de 1918 es va inaugurar de forma solemne, i va tenir tan ressò que fins i tot l’acte va ser publicat a la prestigiosa revista il·lustrada espanyola Mundo Gráfico, amb un reportatge fotogràfic fet per Francesc Casañas, en què es va descriure com a “torre monumental de aguas”. Efectivament, amb el pas del temps, i ja en desús des de fa molts anys, la torre ha esdevingut un veritable monument arquitectònic, un símbol patrimonial de la nostra ciutat i, possiblement, l’edifici més retratat i emblemàtic de Sabadell.

Dissabte 24 de novembre al Parc Taulí

A partir de les 17h:

  • Foodtrucks
  • Tallers infantils organitzats per CASSA
  • Visites guiades a la Torre
  • Ballada de swing amb música en directe
  • Exhibició i classe oberta de Lindy Hop

A les 20h:

  • Enlairament de globus
  • Photocall amb personatges de l’època
  • Castell de Focs

Truca al telèfon GRATUÏT del servei de recollida:
900 22 22 34

La ciutat de Sabadell creu en el model de comerç de proximitat i engega una campanya durant el període de Nadal per sensibilitzar als consumidors sobre la necessitat de reflexionar quan s’exerceix l’acte del consum sobre la distància entre el punt d’origen i el de consum del producte ja que consumir productes i serveis produïts a prop redueix els costos energètics, contribueix a mantenir negocis familiars i afavoreix la conservació d’espècies agroalimentàries autòctones en perill d’extinció.   

L’AJUNTAMENT REPARTEIX 14.000 BOSSES PLEGABLES PER AFAVORIR LA SENSIBILITZACIO SOBRE EL COMERÇ DE PROXIMITAT.

Les bosses es repartiran del 23 de desembre fins a la finalització de les existències als Mercats Municipals i a les Associacions de Comerciants.

Fins a la finalització de les existències.

v1 grans

Sabadell, ciutat amiga de la Infància, ha desenvolupat aquestes festes una campanya adreçada a les famílies i als infants per sensibilitzar sobre el consum responsable. El consum responsable es defineix com aquell consum moderat, informat, reflexiu i conscient, tot tenint en compte els criteris de sostenibilitat cultural, ambiental, socioeconòmica i lingüística . Alhora que els valors ètics envers el consum. En aquest sentit es planteja un joc per pintar i resoldre els pares amb els infants que ens servirà d’instrument de sensibilització.

TEST DEL CONSUM. TENS UN ASSOLIMENT NOTABLE?                 

PINTA ELS DIBUIXOS, RESOL EL TEST, RETALLA I CONSTRUEIX UN POT PELS TEUS LLÀPISSOS.                                             

Pots recollir el test als Mercats Municipals i a les Associacions de Comerciants, fins a la finalització de les existències.

També t’ho pots imprimir.

 

Si sou amants dels fogons o no les festes de Nadal són època de cuina. Prepareu les compres i els menús de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any amb seny, consumiu productes de temporada i proximitat. Veniu als mercats municipals de Sabadell aquest Nadal i descobriu la seva àmplia oferta de productes d'alimentació fresca de qualitat. A Sabadell, trobareu 5 mercats municipals al vostre servei.

 

 

Dijous 15 de novembre de 2018 a les 12:00h
Ubicació: Edifici Consistorial- Sala de govern

Assistents: Membres de l'Àrea de Presidència i Serveis Centrals

Dijous 15 de novembre de 2018 a les 12:30h
Ubicació: Urbanisme

Assistents: Cap d'àrea de cohesió territorial Assessor de presidència d'espai públic Assessora de presidència d'urbanisme