PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
NOTÍCIES
23Febrer

S’obre un nou termini per presentar candidatures al càrrec de síndic o síndica municipal de greuges

El període va del 26 de febrer al 23 de març, amb l’objectiu d’escollir el nou càrrec al Ple d’abril

S’obre un nou termini per presentar candidatures al càrrec de síndic o síndica municipal de greuges

Després que cap de les candidatures presentades al procés ha obtingut el suport necessari que estableix el reglament, l’Ajuntament de Sabadell ha obert un nou període de presentació de candidatures per ocupar el càrrec de síndic o síndica municipal de greuges. El termini s’obre el 26 de febrer i finalitza el 23 de març. L’objectiu és que el Ple del proper mes d’abril esculli l’opció proposada per la Junta de Portaveus.

Temes: Síndic de Greuges, Defensa de la ciutadania

23Febrer

Canvis en la mobilitat per les obres del soterrament dels FGC i la integració urbana al barri de Can Feu

Part del carrer de Frase Lawton es tallarà al trànsit motoritzat

Les obres del soterrament de les vies del Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) al barri de Can Feu comportaran que a partir del dilluns 26 de febrer s’ampliarà l’afectació inicial en la mobilitat d’alguns carrers. Quan es van iniciar els treballs ja es va anunciar que a mesura que avancés l’obra sorgirien noves afectacions en aquests carrers com a conseqüència de l’avenç de les obres.

Temes: Urbanisme, Urbanisme i Habitatge, Articles relacionats: Comencen les obres d’integració urbana dels FGC a Gràcia i a Can Feu, Demà començaran els treballs per al soterrament de les vies dels FGC i el nou espai públic que unirà Can Feu i Gràcia, L’Ajuntament reforça amb més senyalització els itineraris alternatius al passeig de Can Feu

23Febrer

L’Ajuntament remodela la plaça de Picasso per potenciar-la com a espai de lleure

S’hi plantaran 15 arbres i quasi 300 plantes

El dilluns 26 de febrer començaran obres de millora a la plaça de Picasso, que permetran remodelar l’espai. Consistiran, en una primera fase, a retirar arbrat en mal estat i el mobiliari urbà obsolet. Posteriorment, s’hi plantaran 15 arbres i quasi 300 plantes herbàcies i arbustives, que seran principalment d'espècies autòctones. Finalment s’instal·laran taules de pícnic i cadires i es millorarà el paviment de la plaça. Les obres tenen un pressupost de 25.060 euros.

Temes: Urbanisme, Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge

23Febrer

L’Ajuntament proposa a l’AMPA del Teresa Claramunt diverses actuacions per millorar l’entorn de l’escola

Aquest estiu instal·larà il·luminació davant del col·legi

L’Ajuntament va fer ahir diverses propostes per millorar l’entorn de l’Escola Teresa Claramunt, durant una reunió entre responsables municipals i membres de l’AMPA, en què els pares i mares van fer arribar també les seves recomanacions.

Temes: Veïns, Educació, Urbanisme i Habitatge

23Febrer

La Plataforma de Suport a les Persones Refugiades se sumarà a la Roda de la Pau els primers dijous de cada mes

Els diferents membres de la Plataforma insten a tots els països d'Europa a unir esforços per compartir l'acollida i protecció dels sol·licitants d'asil i altres refugiats

La Plataforma de Suport a les Persones Refugiades se sumarà a la Roda de la Pau els primers dijous de cada mes

La Plataforma Ciutadana de Suport a les Persones Refugiades participarà, a partir del proper 1 de març, a les concentracions de la Roda de la Pau. Concretament prendrà part en les que es celebren els primers dijous de cada mes i que es centren en denunciar les guerres com a causa del desplaçament forçat de més de 60 milions de persones, així com la manca de resposta per part dels Estats.

Temes: Cooperació, Igualtat, inclusió i diversitat, Articles relacionats: Sabadell acull demà la presentació comarcal de la Campanya Casa Nostra, Casa Vostra, L’Ajuntament engega un programa municipal d’acollida temporal de persones refugiades

[12 3 4 5  >>