PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
NOTÍCIES
23Febrer

La unitat canina de la Policia Municipal rep una distinció per bones pràctiques

La distinció la van recollir a Madrid els membres de la Unitat Canina

La Unitat Canina de la Policia Municipal va rebre ahir, dijous 22 de febrer, la Distinció a les Bones Pràctiques de les Unitats Canines Policials, concedida per la Unió Nacional de Caps i Directius de Policia Local (Unijepol), com a reconeixement als guies canins –gossos d’unitats canines policials– i a les unitats canines de qualsevol servei policial. El lliurament va tenir lloc en el si de la I Convenció sobre Protecció Animal i Unitats Canines Policials, dins el Saló SICUR de Madrid.

Temes: Policia Municipal

23Febrer

El Consell de l’FP i l’Ocupació de la Conca del Ripoll - Riera de Caldes enceta el seu segon any amb noves actuacions

El Plenari del Consell s’ha celebrat aquesta setmana amb la participació de representants dels 14 municipis i dels agents socioeconòmics del territori

El Consell de la Formació Professional i l’Ocupació de la Conca del Ripoll - Riera de Caldes (CRiRC) enceta el seu segon any d’existència. Aquest espai supramunicipal i de col·laboració público-privada s’ha creat per donar resposta a la necessitat de promoció i divulgació de l’FP, el desenvolupament d’una estratègia local d’orientació i d’ocupació i la vinculació efectiva del sistema formatiu i el productiu.

Temes: Treball i empresa, Ocupació, Activitat econòmica i hisenda, Ocupació i educació, Articles relacionats: Aliança de municipis de la conca del Ripoll i la riera de Caldes per crear una “Estratègia Territorial d’Ocupació i Desenvolupament Econòmic”, L’aliança de la conca del Ripoll i la riera de Caldes, escollida com a bona pràctica de desenvolupament territorial, Alcaldes i representants dels municipis de la subconca del Ripoll analitzen la problemàtica del riu i els projectes comuns

22Febrer

Un estudi impulsat per l’Ajuntament confirma desigualtats en l’àmbit de les activitats extraescolars

L’anàlisi ha inclòs una enquesta a 8.390 alumnes d’infantil, primària i ESO de Sabadell

Un estudi impulsat per l’Ajuntament confirma desigualtats en l’àmbit de les activitats extraescolars

Un de cada 4 alumnes d’infantil, primària i ESO de Sabadell no fa cap activitat extraescolar. Així es desprèn d’un estudi impulsat per l’Ajuntament, en què han participat 8.390 infants i joves escolaritzats a 60 dels 75 centres públics i concertats d’aquests nivells educatius que hi ha a la ciutat. Segons els resultats, un 76,2% del total dels alumnes fa alguna activitat extraescolar. Per tant, prop d’un 24% no en fa cap. Les dades apunten, així mateix, diverses desigualtats per barris, edat o gènere dels participants.

Temes: Educació

22Febrer

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Es celebrarà una Fira Virtual els dies 7, 8, 9 de març amb conferències en directe i xats interactius

Sabadell participa en la creació de la primera comunitat en línia sobre indústria 4.0 per a empreses

Sabadell és un dels municipis vallesans participants en la creació de la primera comunitat virtual sobre indústria 4.0 per a empreses. Amb el nom Open Industry 4.0 s’estrena aquest projecte tecnològic organitzat pels ajuntaments de Sant Quirze del Vallès, Barberà de Vallès, Montcada i Reixac, Rubí, Sabadell i Terrassa amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Temes: Treball i empresa, Innovació, Activitat econòmica i hisenda, Articles relacionats: Les noves sortides professionals de la indústria 4.0, El V Fòrum de Tecnologies i Innovació sobre indústria 4.0 obre les inscripcions a empreses, persones emprenedores i agents d’innovació, El Centre de Formació Cal Molins ofereix noves activitats per descobrir les oportunitats laborals de la indústria 4.0

22Febrer

El II Congrés Català de Pobresa Energètica tindrà lloc a Barcelona el 8 i 9 de novembre

Es preveu que prop de 500 persones participaran en aquest certamen, coorganitzat per l’Ajuntament de Sabadell

El II Congrés Català de Pobresa Energètica tindrà lloc a Barcelona el 8 i 9 de novembre

El 8 i 9 de novembre tindrà lloc el II Congrés Català de Pobresa Energètica. Aquesta segona edició se celebrarà al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants de Barcelona, organitzada pels ajuntaments de Sabadell, Barcelona i Badalona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l’Associació Ecoserveis, la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i l’Associació Catalana de Municipis. L’anunci es fa ara, dins la Setmana Europea de la Pobresa Energètica.

Temes: Sostenibilitat, Serveis socials

<<  1 [23 4 5 6  >>