PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Març
2020

L’Ajuntament de Sabadell obre un canal de Telegram per oferir informació a la ciutadania, amb motiu del coronavirus

L’app farà accessible la comunicació de notícies, alertes i agenda

L’Ajuntament de Sabadell obre un canal de Telegram per oferir informació a la ciutadania, amb motiu del coronavirus

L'Ajuntament de Sabadell ha posat en marxa un nou servei de missatgeria a través de Telegram per poder informar de tot allò que s’esdevé a la ciutat i sobretot de qüestions rellevants en situacions com les que està ocasionant aquests dies l’arribada del coronavirus.

D’aquesta manera es mantindrà la ciutadania informada en tot moment amb l’objectiu de minimitzar els riscos cap a la població.

Tothom qui vulgui pot subscriure-s’hi i rebre directament al telèfon notícies, alertes, consells, agenda, entre d’altres.

Per rebre informació municipal per aquesta via fa falta descarregar-se l'aplicació Telegram, que és totalment gratuïta i disponible tant per a Android com per a dispositius iOS.

Una vegada descarregada l’aplicació, cal buscar des del cercador de l’aplicació el canal: Ajuntament de Sabadell o a través del següent enllaç: https://t.me/AjSabadell.

Després, tan sols quedarà unir-s’hi i es començarà a rebre tot allò que publica l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Sabadell afegeix així un nou canal d’informació a la ciutadania als ja existents: Twitter (@Aj_Sabadell), amb 11.500 seguidors; Facebook , amb quasi 4.000 seguidors, i Instagram (@sabadell_cat), amb més de 7.000 seguidors.

Categories Ajuntament, Govern, Salut Tags coronavirus, Covid-19