PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
NOTÍCIES
20Febrer

L'Arxiu Històric col·labora en l'exposició retrospectiva de l'obra del fotògraf sabadellenc Josep Busoms

L'Arxiu Històric elaborarà els textos i estudis del catàleg que acompanyarà l’exposició

L'Arxiu Històric col·labora en l'exposició retrospectiva de l'obra del fotògraf sabadellenc Josep Busoms

L’Arxiu Històric de Sabadell (AHS) col·labora en l’elaboració de l’exposició monogràfica sobre l’obra del fotògraf sabadellenc Josep Busoms i Domènech que es farà a l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859, del 22 de març al 22 de juliol 2018, amb el títol “Josep Busoms i la seva llum”. Concretament, l'AHS elaborarà els textos i estudis del catàleg que acompanyarà l’exposició.

Temes: Cultura, oci i esport, Arxiu Històric

19Febrer

L’Ajuntament de Sabadell notifica les primeres ordres de precinte dels locals d’oci nocturn de la Zona Hermètica

S’enceta, així, l’etapa final d’un llarg procés que ha de millorar la convivència i la tranquil·litat al barri

L’Ajuntament de Sabadell procedirà en els propers dies a l’acte d’execució forçosa de precinte dels locals d’oci nocturn de la Zona Hermètica, després que el consistori hagi rebut ja les tres primeres resolucions que deneguen l’aplicació de les mesures cautelars que havien demanat els propietaris dels diferents locals.

Temes: Urbanisme, Urbanisme i Habitatge

19Febrer

L’Ajuntament plantarà més de 500 arbres i en podarà quasi 10.000, durant la temporada 2017-2018

Aquest any es destinarà més de 600 mil euros a millorar els arbres de la ciutat

L’Ajuntament plantarà més de 500 arbres i en podarà quasi 10.000, durant la temporada 2017-2018

La campanya de plantació d’arbres nous que s’està fent a la ciutat ja ha permès plantar més de 200 arbres dels 502 que està previst que Sabadell incorpori abans de final de març. Aquesta xifra es completarà amb les plantacions que es faran en àmbits de nova urbanització, com el parc de les Aigües, la plaça d’Espanya o el parc del Nord.

Temes: Parcs i Jardins, Urbanisme i Habitatge, Articles relacionats: Poda dels més de 500 plàtans de l’eix central de Sabadell, L’Ajuntament poda diferents arbres dels Merinals i en tala els exemplars malmesos, L’Ajuntament engega la campanya anual de poda a gairebé 10 mil arbres de carrers i places de la ciutat

16Febrer

L’Ajuntament engega el programa de masoveria urbana, una nova modalitat de donar vida a pisos buits

Permet als llogaters rehabilitar habitatges en comptes de pagar un lloguer

Ara mateix ja hi ha 5 habitatges a disposició de la borsa de masoveria urbana

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa un nou programa per donar resposta a la necessitat de lloguer a la ciutat a partir d’un nou model de tinença: la masoveria urbana. Es tracta d’una proposta similar al lloguer tradicional, però amb la novetat que la propietat cedeix l’habitatge a una altra persona, a canvi que n’assumeixi les obres de rehabilitació i manteniment, en comptes de pagar el lloguer. Es tracta de donar ús a immobles que no compleixen les condicions mínimes d’habitabilitat, per la qual cosa la persona masovera es compromet a fer les obres necessàries per fer-los habitables.

Temes: Habitatge, Urbanisme i Habitatge, Articles relacionats: Sabadell fa una crida als petits propietaris perquè mobilitzin els seus habitatges buits per donar resposta a la necessitat de lloguer assequible, Sabadell participa en una jornada de balanç dels 10 anys de la Llei del dret a l’habitatge, L’Ajuntament imposa les set primeres multes a grans tenidors de pisos buits , El pressupost 2018 destina 54,1 milions d’euros per posar al dia la ciutat i fomentar la cohesió social

16Febrer

L’Ajuntament obrirà un nou període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges

Cap de les candidatures presentades al procés ha obtingut el suport necessari que estableix el reglament

L’Ajuntament obrirà un nou període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges

L’Ajuntament obrirà, en els propers dies, un nou procés de convocatòria pública perquè la ciutadania pugui presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell.

Temes: Síndic de Greuges, Defensa de la ciutadania , Articles relacionats: La ciutadania podrà presentar candidatures per ocupar el càrrec de síndic de greuges de Sabadell, Obert el període per presentar candidatures al càrrec de Síndic o Síndica Municipal de Greuges de Sabadell

<<  1 2 3 [45 6 7 8  >>