PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

El programa de la Tardor del Voluntariat es presenta amb el lema “Sabadell Voluntariat suma Comunitat”

La Tardor de Voluntariat celebra la seva setena edició destinada a fomentar i donar visibilitat al voluntariat, a crear xarxa entre les persones voluntàries i les entitats i a enfortir la comunitat. Alhora, vol ser un reconeixement a la tasca dels voluntaris i voluntàries de la ciutat. És per això que s’han programat diverses activitats dins un programa impulsat per l’Ajuntament i que és du a terme gràcies a la implicació de les entitats de la Taula de Voluntariat.


Programa d'activitats

Entre les propostes, hi trobem diverses accions formatives i l’exposició “25 anys del punt de Voluntariat de Sabadell”, inaugurada per a La Tardor del Voluntariat de l’any passat i que es podrà visitar del 5 al 30 d’octubre al Casal Pere Quart. També hi haurà xerrades de sensibilització com la que es durà a terme el 19 d’octubre a les 6 de la tarda al Teatre Principal, amb Pallassos sense Fronteres, que explicaran la seva experiència amb infants i persones refugiades i desplaçades.

Destaca també la taula rodona d’experiències de voluntariat, que tindrà lloc el 15 de novembre, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart, on hi participaran voluntaris i voluntàries de diferents entitats de la ciutat.

A banda, amb l’objectiu de crear xarxa i enfortir la relació entre voluntaris i voluntàries, es crearà una dansa comunitària, on mitjançant les arts escèniques es farà visible què representa fer voluntariat. Aquesta dansa es representarà en el marc de la Festa del Voluntariat.

>> Descarregar pdf


Festa del Voluntariat

26 de novembre 
Plaça de les Dones del Tèxtil, a partir de 2/4 de 12 del matí

La Festa del Voluntariat, un acte per reconèixer i agrair la tasca dels voluntaris i voluntàries de les entitats de Sabadell

 


 Galeria fotogràfica