PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SEGURETAT ALIMENTÀRIA

Normativa

PRINCIPAL NORMATIVA EN MATÈRIA DE SEGURETAT ALIMENTÀRIA 

NORMATIVA D’APLICACIÓ GENERAL:

Marc normatiu en matèria de seguretat alimentària:

Reglament (CE)  178/2002 del Parlament Europeu i de Consell, de 28 de gener de 2002, pel qual s'estableixen els principis i els requisits generals de la legislació alimentària

Reglament (CE)  852/2004 del Parlament Europeu i del Consell, de 29 d'abril de 2004, relatiu a la higiene dels productes alimentaris

Reglament (CE)  853/2004 del Parlament Europeu i de Consell, de 29 d'abril de 2004, pel qual s'estableixen normes específiques d'higiene dels aliments d'origen animal

Reglament (UE)  2017/625 del Parlament Europeu i de Consell, de 15 de març de 2017, relatiu als controls i altres activitats oficials realitzats per garantir l'aplicació de la legislació sobre aliments i pinsos, i de les normes sobre salut i benestar dels animals, sanitat vegetal i productes fitosanitaris

Reglament (UE)  1169/2011 del Parlament Europeu i del Consell, de 25 d’octubre, sobre la informació alimentària facilitada al consumidor

Comunicació de la Comissió, de 13 de juliol de 2017,  relativa a la informació alimentària facilitada sobre les substàncies o productes que causen al·lèrgies o intoleràncies

NORMATIVA ESPECÍFICA:

Comerç minorista i restauració

Reial decret 1021/2022, de 13 de desembre, pel qual es regulen determinats requisits en matèria d'higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç al detall.

Menjars preparats

Carn i productes carnis

Pa i pastisseria

Normativa sobre transport d'aliments

La normativa és molt extensa, us podeu adreçar a nosaltres per a qualsevol consulta.