PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

05
Novembre
2015

Acte de reconeixement a l’equip del Club Deportivo San Rafael, campió d’Espanya d’hoquei en cadira de rodes

 L’alcalde de Sabadell, Juli Fernández, ha rebut aquesta tarda els integrants de l’equip del Club Deportivo San Rafael, que aquest estiu va proclamar-se campió d’Espanyarecepciohoquei d’hoquei en cadira de rodes. Així mateix, el Club ha aconseguit enguany proclamar-se campió de la lliga catalana i del Campionat de Catalunya.

 

El club barcelonès, dedicat a l’esport per a persones amb discapacitats, fa la seva activitat d’hoquei a Sabadell, motiu pel qual ha estat avui reconegut en un acte celebrat al Teatre Principal.

L’alcalde, acompanyat per la regidora d’Esports, Marisol Martínez, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, i altres membres del consistori, ha posat en valor la feina del club i ha assenyalat que:

és un orgull per la ciutat el vostre compromís i el vostre esperit de superació, la vostra capacitat d’aconseguir objectius i reptes és tot un exemple a seguir 

De la seva banda, el gerent del club, Tomás Ruíz, ha agraït

l’oportunitat d’explicar la tasca que el club està fent a la ciutat després de tres anys entrenant al Pavelló del Nord, ja que tot i els obstacles que hem trobat al camí hem aconseguit tirar endavant dia rere dia

El club San Rafael va aconseguir el seu campionat d’Espanya en el torneig celebrat a Alcobendas (Madrid) els dies 18 i 19 de juliol. Millorava així el resultat del campionat del 2014, quan va aconseguir la tercera posició.

El Club Deportivo San Rafael és una entitat esportiva per a persones amb discapacitat ubicat a la ciutat de Barcelona. Va ser fundat el 1969 a l'Hospital San Rafael per facilitar a les persones amb discapacitat la pràctica esportiva. Actualment el Club compta amb quatre seccions esportives: natació, tennis taula, tennis i hoquei en cadira de rodes elèctriques. 

Precisament aquesta darrera secció del club va traslladar, ara fa tres anys,  aproximadament, la seva activitat a Sabadell, concretament al Pavelló Municipal del Nord, equipament esportiu on hi entrena i disputa el seus partits.