PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

21
Febrer
2018

L’elit de l'esgrima internacional arriba a Sabadell

Centenars de tiradors de 26 països prendran part a les proves

L’elit de l'esgrima internacional arriba a Sabadell

El Pavelló Municipal del Nord de Sabadell acollirà el proper cap de setmana, 24 i 25 de febrer, el Trofeu Internacional d’Esgrima, que es divideix en dues proves diferenciades. D’una banda, dissabte tindrà lloc la Copa del Món Satèl·lit ABS i, diumenge, l’Open Internacional U-23.

D’aquesta manera, el trofeu donarà la possibilitat de poder veure els millors esgrimistes en les modalitats floret masculina i femenina. Concretament, dissabte 24 de febrer, el pavelló acollirà la segona edició de la COPA DEL MÓN SATÈL.LIT D'ESGRIMA SABADELL, prova oficial del circuit internacional d'esgrima en la modalitat de floret masculí i femení sènior, que aplegarà a Sabadell al voltant de 180 participants de 26 països.

Aprofitant l’escenari, el diumenge 25 de febrer, s'organitza un cop més, l'OPEN INTERNACIONAL U-23, prova de floret sènior, en modalitat masculina i femenina, que a hores d’ara compta amb 126 esgrimistes d’una trentena de països inscrits a la prova. La competició forma part del Rànquing Estatal, amb inscripció oberta a tiradors internacionals.

La Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell-Jaume Viladoms, la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, la Federació Europea i la Federació Internacional d’Esgrima, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell, el Centre Educatiu Jaume Viladoms, el Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, organitzen aquesta competició