PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

ESPORT

12
Febrer
2020

Sabadell torna a ser seu d’una prova de la Copa del Món d'Esgrima en categoria júnior

Serà en la modalitat floret masculí, amb més de 140 tiradors de tot el món

Sabadell torna a ser seu d’una prova de la Copa del Món d'Esgrima en categoria júnior

El Pavelló Municipal d’Esports de Sabadell acollirà el proper cap de setmana, 15 i 16 de febrer, la Copa del Món Júnior d’Esgrima, en la modalitats floret masculí junior, individual i per equips. Serà la segona vegada que Sabadell sigui la seu d’aquesta competició, que acollirà més de 140 tiradors representat a 28 països.

La competició forma part del calendari de proves del circuit internacional de la Copa del Món. Començarà dissabte, a partir de les 9 del matí, amb la competició individual. El diumenge serà el torn de les proves per equips, en què participaran fins a 16 seleccions nacionals. L’esdeveniment compta amb cinc tiradors sabadellencs que participaran tant en la competició individual com formant part de la selecció espanyola

L'entrada per presenciar l'esdeveniment és gratuïta, per incentivar que les persones que no coneguin l'esgrima s’acostin al Pavelló Municipal d’Esports.

Durant la presentació, avui, del torneig, la regidora d’Esports, Laura Reyes, ha destacat que

“Sabadell s’està fent un lloc en el món català i internacional de l’esgrima. Una competició d’aquestes característiques ens dona projecció internacional i posa en valor el repte que per al Club d’Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms suposa organitzar-la”.

La regidora també té la confiança que la Federació Catalana ha dipositat en el club i en la ciutat.

Organitzen aquesta competició la Federació Catalana d'Esgrima, el Club d'Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, la Reial Federació Espanyola d'Esgrima, la Federació Europea i la Federació Internacional d’Esgrima. Hi col·laboren l'Ajuntament de Sabadell, la Diputació de Barcelona, el Centre Educatiu Jaume Viladoms, el Consell Català de l'Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.