PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
SABADELL INNOVACIO
28
Juliol
2017

El V Fòrum de Tecnologies i Innovació sobre indústria 4.0 obre les inscripcions a empreses, persones emprenedores i agents d’innovació

Tindrà lloc el 8 de novembre, organitzat pels ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès i amb la col·laboració d'EURECAT

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119) acollirà, el proper 8 de novembre, una nova edició del Fòrum de Tecnologies i Innovació. Per cinquè any consecutiu es celebra aquest esdeveniment, amb l’objectiu principal de promoure i dinamitzar les relacions entre empreses i persones emprenedores que vulguin establir contactes amb centres tecnològics i de recerca, o conèixer projectes innovadors i amb un alt component tecnològic.

En aquesta ocasió, el Fòrum es tornarà a centrar en la Indústria 4.0, que s'espera que sigui capaç d'impulsar canvis al mateix nivell que el vapor en la primera revolució industrial, la producció en massa de la segona i l'electrònica i la proliferació de la tecnologia de la informació que ha caracteritzat la tercera. El Fòrum 2017 es presenta amb el títol “La indústria del futur, intel·ligent i interconnectada” i les persones interessades a participar-hi ja poden formalitzar la inscripció a través d’aquest web.

El programa del Fòrum es divideix en tres parts. Per començar, tindrà lloc una conferència sobre Indústria 4.0. a càrrec d’experts que aportaran les seves visions sobre la transformació de la indústria. A continuació un màxim de 20 participants tindran la possibilitat de presentar el seu projecte producte innovador o solució tecnològica associada a un o diversos àmbits del Fòrum durant un màxim de 3 minuts davant els assistents. Per poder exposar en aquest denominat Marketplace les persones interessades s’hi han d’inscriure prèviament. La selecció de presentacions es farà d'acord a criteris tècnics i per rigorós ordre d'entrada de les sol·licituds presentades.

Després del Marketplace i d’un cafè que propiciarà els intercanvis informals de la jornada, tindrà lloc el Brokerage. En aquest espai, empreses, grups de recerca, centres tecnològics, universitats i altres professionals tindran l’oportunitat de mantenir reunions bilaterals prèviament adiades que els permetin aprofundir en els interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes. Per participar en aquesta part de la jornada cal inscriure-s’hi també prèviament.

L’activitat l’organitzen els ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i Sant Quirze del Vallès, amb la col·laboració d'EURECAT, i compta amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya –en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals– i de la Diputació de Barcelona. Per a més informació es pot consultar el web. D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa.

Indústria 4.0

L’Ajuntament de Sabadell promou un programa de foment de la indústria 4.0 per a professionals i empreses interessats a descobrir les oportunitats que ofereix la transformació d’aquest sector d’activitat. En concret, s’han previst un conjunt d’activitats fins a finals d’any, la majoria de les quals subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals i per la Diputació de Barcelona. Les activitats que s’estan desenvolupant es poden consultar a l’apartat d’aquest web.