PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
SABADELL INNOVACIO

Triangulum

Què és?

Triangulum és un dels projectes “far” finançats per la Comissió europea en ciutats i comunitats intel·ligents (Horizon 2020 SCC1). Triangulum té com a objectiu la demostració de solucions innovadores urbanes centrades en la mobilitat, l'energia i les TIC en les 3 ciutats “far”: Manchester (Regne Unit), Eindhoven (Països Baixos) i Stavanger (Noruega) que seguidament es difonen i repliquen a les 3 ciutats seguidores: Sabadell, Leipzig (Alemanya), Praga (República Txeca), així com a la ciutat observadora de Tianjin (Xina).

 

 

 

Quin rol té l'Ajuntament de Sabadell en el projecte?

L'Ajuntament de Sabadell juntament amb les empreses municipals Habitatges Municipals de Sabadell SA i Promoció Econòmica de Sabadell SL té com a tasca principal la implementació d'una estratègia com a ciutat seguidora (EICS) que repliqui solucions innovadores de les ciutats "far". L'Estratègia d'implementació inclou 10 accions i va ser aprovada per la Junta de Govern Local en data 1 d'abril de 2019. El projecte finalitza el 31 de gener de 2020, tot i que la implementació de l'EICS pot prolongar-se més enllà.


Entitats participants en el projecte Triangulum a Sabadell l'11 d'octubre de 2016Imatge: Entitats participants en el projecte Triangulum durant una trobada a Sabadell l'11 d'octubre de 2016 (Font: WP7 Projecte Triangulum)

 

 

 

Aquest projecte ha rebut finançament del programa d'Innovació i recerca de la Unió Europea Horizon 2020 sota l'acord d'atorgament de subvenció núm. 646578 eu

Notícies del projecte Triangulum