22
Novembre
2018

Acte de reconeixement a les “Empreses amb Vàlua” de la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector

Divendres 23 de novembre, a partir de les 9 hores, a Fira Sabadell

Acte de reconeixement a les “Empreses amb Vàlua” de la Plataforma d’Entitats del Tercer Sector

La Plataforma del Tercer Sector de Sabadell, Vàlua, celebra demà  la segona edició del dia “Empreses amb Vàlua”. Es tracta d’un acte de reconeixement públic d’un conjunt d’empreses per la seva col·laboració amb la Plataforma. L’acte tindrà lloc demà 23 de novembre a partir de les 9 h a l’auditori de Fira Sabadell.

Aquest és un guardó per a empreses compromeses amb Sabadell i amb la seva ciutadania, que es preocupa del benestar del seu entorn i que s’implica mitjançant la col·laboració amb les entitats de la Plataforma, de moltes maneres possibles, però principalment contractant persones en situació de vulnerabilitat o en risc d’exclusió social o comprant productes i contractant serveis a les entitats Vàlua.

L’activitat comptarà amb l’assistència del tinent d’Alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica, Joan Berlanga, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, la subdirectora general de Programes per la Diversitat del Departament d’Afers Socials i Famílies i dels representants de les diferents entitats que conformen la plataforma.

Durant la jornada es celebraran les taules rodones “Com pot la meva empresa contribuir a una societat millor” i “Posant en valor les capacitats, per a una bona gestió de la diversitat”.  La jornada es tancarà les 12.30 amb el lliurament dels distintius i foto de grup de les empreses assistents.

Vàlua

Vàlua és el nom de la plataforma d’entitats del Tercer Sector Social de Sabadell, que treballen conjuntament pels drets, la igualtat d’oportunitats i la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió social. Són organitzacions, d’iniciativa privada i no lucratives, que treballem per la millora de la societat i que acompanyen i donen suport a les administracions públiques en el desenvolupament de noves polítiques socials, ambientals, de cooperació, educatives. El seu valor afegit és la capacitat de mobilitzar recursos i persones i de treballar en xarxa.

En formen part: Actuavallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Avan, Càritas, Centre Sara, Cerma, Cipo SCCL, Creu Roja, Fundació Atendis, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI, escola Xalest i Prelaboral Xalest.

Per a més informació: valua.cat

Twitter: @PlataformaValua #EmpresaAmbVàlua.

Categories Economia i treball Tags empresa i treball, vàlua