PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

29
Mai
2018

La Plataforma del Tercer Sector Social, Vàlua, organitza un acte per compartir els reptes de l’acció comunitària

Dimecres 30 de maig, a les 18 h, al Casal Pere Quart

La Plataforma del Tercer Sector Social, Vàlua, organitza un acte per compartir els reptes de l’acció comunitària

Vàlua, la Plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell, interpel·la les entitats de la ciutat amb el triple objectiu d'enfortir els lligams dins del territori, detectar possibles sinergies i generar noves oportunitats de col·laboració per enfortir el Tercer Sector Social de la nostra ciutat. En concret, s’ha previst un acte obert amb el títol Vàlua, plataforma del tercer sector social de Sabadell i els reptes de l'acció comunitària, demà dimecres 30 de maig, a les 6 de la tarda a l’Auditori del Casal Pere Quart.

Durant la sessió es presentarà Vàlua i es convidarà les persones assistents a reflexionar sobre l’acció comunitària i els reptes que planteja com a metodologia d’intervenció per promoure la cohesió i la transformació social i avançar cap a una societat més justa. Durant l’acte es comptarà amb la presència d’Anna Tomàs, membre de la Junta Directiva i de la Vocalia d'Acció Comunitària d'Entitats Catalanes d’Acció Social i directora assistencial de la Fundació Els Tres Turons. També es comptarà amb la intervenció d’Elena Rovira, periodista i sociòloga, especialista en desenvolupament comunitari i fundadora de la consultoria de comunicació Blaus.

Així mateix, l’acte comptarà amb la presència d’un seguit d'iniciatives d’acció comunitària a la ciutat, a les quals es vol donar veu i amb agents i tècniques especialitzades en intervenció comunitària. Les entitats interessades a participar en l’acte poden inscriure’s en línia omplint el formulari d’inscripció accessible des d’aquest web.

18 anys de treball

Vàlua és el resultat d’un treball per sumar esforços que es va iniciar l’any 2000. Inicialment va néixer com una plataforma que aglutinava entitats amb accions d’inserció laboral, però durant aquests 18 anys de vida s’ha anat ampliant la visió i s’ha avançat en una Plataforma del Tercer Sector Social de Sabadell. Actualment la Plataforma Vàlua és una eina de vertebració del Tercer Sector de Sabadell i de generació de sinergies entre les entitats que hi treballen, amb l’objectiu de sumar esforços i construir un Tercer Sector Social de la ciutat fort i representatiu, que reflecteixi la diversitat que el conforma i exerceixi el seu rol amb esperit col·laboratiu i transformador.

Membres de Vàlua

Actualment integren Vàlua: ActuaVallès, Andi, Associació de Persones Sordes de Sabadell, Associació Ethos, Associació Juvenil Esquitx, Càritas Sabadell i Centre Sara, CIPO, Creu Roja Sabadell, Drapaires d’Emaús, Fundació AVAN, Fundació CERMA Acoge, Fundació Ecom, Fundació Main, Fundació Privada Atendis (Sil Taina), Fundación Secretariado Gitano, Grandalla, Salut Mental Sabadell, SCAI (Servei Ciutadà d’Acolliment als Immigrants) i Xalest. L’Ajuntament de Sabadell, mitjançant Promoció Econòmica, acompanya, dinamitza i dona suport a la Plataforma.