28
Gener
2022

Al voltant de 1.500 alumnes participen en els concerts didàctics de La Faràndula

Sota el nom Un instrument anomenat orquestra, l’audició d’aquest any ha estat tot un èxit

Al voltant de 1.500 alumnes participen en els concerts didàctics de La Faràndula

Els concerts didàctics han tornat a La Faràndula aquest curs amb l’audició Un instrument anomenat orquestra. Un total de 28 escoles, amb gairebé 1.500 alumnes, s’han inscrit en les sessions dels dies 26 i 27 de gener. Els concerts didàctics són activitats que organitza anualment l’Orquestra Simfònica del Vallès en el marc del programa Ciutat i Escola.

Un instrument anomenat orquestra és una presentació on es donen a conèixer les diferents seccions o famílies instrumentals que componen l’orquestra. Es tracta d’un viatge musical que descobreix les possibilitats sonores i expressives d’una orquestra simfònica, amb obres disteses i adaptades per al públic més menut. Pel que fa a les mesures de seguretat, l’alumnat s’ha distribuït respectant els grups de convivència i la distància de seguretat.

L’Ajuntament de Sabadell, mitjançant la promoció d’activitats pedagògiques amb les escoles -com els concerts didàctics de La Faràndula-, contribueix a l’educació musical de la ciutadania, que alimenta la xarxa d’agents musicals al territori.