17
Juny
2022

Alumnes de l’Escola de Música de Radolfzell visiten Sabadell en el context d’un intercanvi amb el Conservatori

Alumnes de l’Escola de Música de Radolfzell visiten Sabadell en el context d’un intercanvi amb el Conservatori

Alumnes i professors de l’Orquestra de la Musikschule de Radolfzell (estat de Baden-Württemberg, Alemanya) estan de visita a Sabadell, formant part del programa d’intercanvi musical amb l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell. Aquest matí, la delegació formada per unes 40 persones ha assistit a l’acte de rebuda institucional al Saló de Plens de l’Ajuntament.

L’estada a Sabadell de l’Orquestra de la Musikschule de Radolfzell es perllongarà fins el 19 de juny i l’allotjament es farà en famílies d’acollida de la pròpia escola. El passat mes de maig, l’Orquestra Simfònica del Conservatori de Sabadell va visitar la ciutat alemanya de Radolfzell, convidats per l’Escola de música d’aquesta ciutat. Radolfzell és una petita població al llac de Constança.

Després de dos anys de pandèmia en els quals no s’han pogut programar activitats d’intercanvi, aquesta experiència ha estat benvinguda per part de l’alumnat.

El punt culminant d’aquest intercanvi –que inclou també visites culturals a diferents punts d’interès de Sabadell i Catalunya- serà el concert que oferiran ambdues orquestres el 19 de juny, a les 11:30 h, a l’Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa de Sabadell. El programa serà el mateix que es va poder sentir a Alemanya al maig, amb la suma simfònica de les dues orquestres.