Informació

Google Geocoding API error: The request was denied.

21
Maig
2018

El fòrum Cafè Aventura proposa una ponència oberta sobre protecció de propietat intel·lectual i industrial

L’activitat es celebra el 23 de maig, al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, per impulsar projectes d’empreses i de persones emprenedores

El fòrum Cafè Aventura proposa una ponència oberta sobre protecció de propietat intel·lectual i industrial

Amb el títol “Cafè d’Aventura: VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per sisena vegada consecutiva un esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. El Cafè d’Aventura tindrà lloc el 23 de maig al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà Castellar i Sant Quirze amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Durant el Fòrum s’exposarà una conferència oberta al públic en general. Es comptarà amb la intervenció del director de Desenvolupament de Negoci de Catalunya i Aragó de la firma Clarke, Modet & CO, José María del Valle, que exposarà la ponència “Protegeix els resultats de les teves idees, propietat intel·lectual i industrial”.

També s’ha plantejat una dinàmica pensada per fer contactes, oberta al públic assistent, amb el nom "Networking, el món és un mocador", conduïda per Ana Vinyals, consultora en innovació, emprenedoria i lideratge a Siakara i professora associada al departament d’economia i empresa de la Universitat Pompeu Fabra.

D’altra banda, s'ofereix a 20 participants que ja han estat seleccionats la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials. Aquesta proposta s’obre a companyies a punt de néixer o ja constituïdes amb menys de tres anys en funcionament. L’activitat està plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic.

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional a càrrec del regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, i a continuació es celebrarà una ronda de presentacions curtes dels 20 projectes seleccionats que opten al premi a la millor empresa i a la categoria millor projecte empresarial. Les candidatures guanyadores en cadascuna de les categories es revelaran al final de la jornada, a partir de 2/4 de 2 del migdia, amb la participació de l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant.

Inscripció oberta

La inscripció al Café d’Aventura està oberta per assistir-hi com a públic. Al web vaporllonch.cat es pot omplir els formulari d’inscripció en línia. Per a més informació sobre el Cafè Aventura cal adreçar-se al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis , Sabadell), al telèfon 93 745 31 61 o enviar un missatge electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Ubicació

Categories Empresa, Economia i treball Tags CEI Can Roqueta, Fòrum Cafè Aventura