PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

  23
  Març
  2018

  El fòrum Cafè d’Aventura premiarà amb 1.500 € la millor empresa i idea de negoci

  Les candidatures es poden presentar abans del 23 d’abril per mitjà del web sabadellempresa.cat

  El fòrum Cafè d’Aventura premiarà amb 1.500 € la millor empresa i idea de negoci

  Amb el títol “Cafè d’Aventura: VI Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per sisena vegada consecutiva un esdeveniment adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, es desenvolupa amb la col·laboració dels ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionada per la Diputació de Barcelona i Servei d’Ocupació de Catalunya .

  El Cafè d’Aventura tindrà lloc el proper 23 de maig al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta (av. de Can Bordoll, 119). La proposta està oberta a companyies a punt de néixer o ja constituïdes. Està especialment plantejada per donar suport a projectes innovadors amb un alt potencial de creixement i amb un cert valor tecnològic. D’entre totes les candidatures inscrites es seleccionaran els 20 projectes o empreses per a que puguin presentar-se davant el públic assistent el propi dia de l’acte i alhora poder fer contactes rendibles per al futur.

  Com a al·licient, les persones que hi participin poden optar a alguns dels premis de les dues categories d’aquest esdeveniment. La categoria de Millor empresa està adreçada a empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud. A la categoria de Millor projecte empresarial s´hi poden presentar persones emprenedores o estudiants amb una idea de negoci.

  La categoria Millor Empresa té un primer premi de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per treballar en un despatx al Centre d'Empreses Industrials de Can Roqueta en la modalitat de coworking, més 10 hores d’assessorament individual a càrrec d’experts. El segon premi és de 1.000 euros i igualment assessorament individual a càrrec d’especialistes. També es concedirà un guardó a la tercera empresa consistent en un assessorament per part d’experts.

  Pel que fa a la categoria Millor projecte empresarial, hi haurà un primer premi de 1.500 euros i 6 mesos gratuïts per gaudir d’un espai d’incubació al Centre de Negocis Nodus Barberà i 10 hores d’assessorament. El mateix dia del Cafè d’Aventura, a criteri de la Comissió Qualificadora es concediran els premis.

  Inscripció oberta

  La inscripció al Cafè d’Aventura està oberta fins al 23 d’abril. Per mitjà del web www.sabadellempresa.cat es poden consultar les bases dels premis i es pot omplir els formularis d’inscripció en línia. El nombre de places és limitat. Per a més informació, es pot consultar el Vapor Llonch (ctra. de Barcelona , 208 bis , Sabadell), el telèfon 93 745 31 61 o l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

  Categories Empresa, Economia i treball Tags emprenedoria, Fòrum Cafè Aventura