24
Març
2023

El periodista i escriptor sabadellenc Blai Felip presenta el seu primer llibre al Museu d’Art

La presentació de “No et facis il·lusions” serà el dimecres 29 de març a les 7 de la tarda

El periodista i escriptor sabadellenc Blai Felip presenta el seu primer llibre al Museu d’Art

Blai Felip, periodista i escriptor sabadellenc, presentarà el seu primer llibre “No et facis il·lusions” al Museu d’Art. L’acte tindrà lloc el dimecres vinent, 29 de març, a les 7 de la tarda, en el marc del projecte “Oliver i companyia” de Sabadell Capital Cultura Catalana 2024. L’entrada és lliure i l’aforament limitat.

Els vint-i-set contes de “No et facis il·lusions” reten homenatge a la ela geminada, lletra que és una i dues alhora, endreçada i anàrquica, lligada (o separada, segons es miri) pel punt volat, que podria actuar de mirall (o miratge). Així són aquests relats, un mirall absurd de la realitat, una distorsió (o no) del que passa, dues versions (o tres) d’allò que expliquen. La constatació, en definitiva, que necessitem un polsim de surrealisme per provar d’entendre la nostra (in)existència.

L’autor

Blai Felip Palau (Sabadell, 1961) és llicenciat en Periodisme i en Història per la Universitat Autònoma de Barcelona. Com a periodista va ser col·laborador de “La Veu de la Ciutat” i el “Diari de Sabadell” i redactor d’”El Periódico de Catalunya” (1984-1990) i “El Observador” (1990-1994). També ha treballat com a guionista a TV3 i va ser subdirector d’”El 9 Nou de Sabadell”.

Des del 1996 exerceix a “La Vanguardia”, on ha passat per gairebé totes les seccions i actualment és a la de Cultura. Al “Magazine” hi publica relats amb periodicitat. En l’àmbit literari ha guanyat diversos premis, entre els quals destaca el de relats Pere Calders, de l’Ajuntament de Gurb (2017).

El projecte “Oliver i companyia”

“Oliver i companyia” és un nou projecte cultural de la Capital de la Cultura Catalana 2024 per a la creació d’actes literaris arreu de la ciutat.

Aquesta proposta no compta amb cap programació, sinó que s’adequa a les peticions i a les necessitats que vagin sorgint en cada moment. Totes les peticions es canalitzen a través del programa de Capital de la Cultura Catalana (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Categories Capital Cultura Catalana 2024, Cultura i esport Tags Museu d'Art de Sabadell, Projecte Oliver i Companyia