15
Febrer
2022

Els centres escolars organitzen jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus projectes educatius

Són una eina informativa prèvia al període de preinscripció del 7 al 21 de març

Els centres escolars organitzen jornades de portes obertes per donar a conèixer els seus projectes educatius

Els centres d’educació infantil, primària i secundària de Sabadell celebren les properes setmanes jornades de portes obertes per donar a conèixer les instal·lacions i els recursos a totes les famílies que hi estiguin interessades. Són una eina informativa per a les famílies de cara al període de preinscripció als centres educatius.

Tal com ha anunciat la Generalitat de Catalunya, la data d’inici del període de preinscripció per al curs escolar 2022-2023 d’educació infantil i primària i de la secundària obligatòria serà del 7 al 21 de març i del 9 al 21 de març, respectivament.

Aquest any conviuran els formats de portes obertes presencial i telemàtic, segons el centre. Serveixen per presentar tot el que el ofereixen els centres i s’organitzen un seguit d’activitats i actes oberts al públic. Entre altres, es faran xerrades, projeccions de vídeos, exposicions, jocs organitzats i esportius, tallers, contes i moltes altres propostes que permetran que les famílies puguin conèixer les línies pedagògiques, el projecte educatiu, els serveis i les instal·lacions de les futures escoles dels seus fills i filles.

Les dates, els horaris i altres detalls d’aquestes jornades es publiquen en aquesta pàgina, a mesura que els centres educatius facilitin la informació.

Categories Educació Tags portes obertes, preinscripció escoles