07
Juliol
2014

L’Institut Castellarnau valora molt positivament la participació aquest cap de setmana a les 24 hores motociclistes del Circuit de Catalunya

El tinent d’alcalde i regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sabadell, Josep Ayuso, ha visitat un any més l’equip sabadellenc a Montmeló

L’Institut Castellarnau ha pres part aquest cap de setmana i per dotzena vegada consecutiva a les 24 hores motociclistes del Circuit de Catalunya. El projecte, que compta amb el suport d’una vintena d’empreses i entitats, entre les quals l’Ajuntament de Sabadell, ha culminat amb un balanç molt positiu. A la classificació general, el SMI Racing Castellarnau va quedar en setena posició, amb una Kawasaki ZX10R 1000. El Castellarnau-APA, amb una Kawasaki ZX-10 1000, ha quedat novè. A la prova l’institut participa amb el Castellarnau APA i fa assistència a l’SMI Racing Castellarnau. Com cada any, l’equip del centre sabadellenc ha rebut aquest cap de setmana a Montmeló la visita del tinent d’alcalde i regidor d’Esports, Josep Ayuso.

Pel que fa a la classificació per classe, dins la categoria OSBK (Open Superbikes), el Racing va ser tercer i el Castellarnau APA cinquè.

El tinent d’alcalde, Josep Ayuso, ha explicat que “un any més hem pogut compartir amb l’equip in situ l’emoció i l’alegria de prendre part en una prova d’aquesta magnitud. I com sempre per mi ha estat un gran honor i un plaer”. Així mateix, ha volgut  “felicitar una vegada més tots aquells que fan possible aquest projecte de l’Institut Castellarnau. Una iniciativa que, més enllà dels resultats –per cert molt positius-- fa escola, posa en valor la importància del treball en equip i altres valors de ciutadania i porta el nom de Sabadell arreu”. 

Al projecte han participat més de 60 alumnes i una quinzena de professors. El coordinador de l’equip, Julián Rodríguez s’ha mostrat molt satisfet, destacant que “des de la primera volta hem estat en les posicions capdavanteres, mai hem baixat dels deu primers i en alguns instants s'ha arribat a estar tercers de la classificació general, cosa que no s'havia aconseguit en edicions anteriors”.

L’objectiu de participar a les 24 hores del circuit de Montmeló és la d’integrar en un sol projecte la totalitat de les famílies professionals de l'Institut i, alhora, promoure l’educació en els valors esportius i de solidaritat.

Categories Educació Tags educació, Institut Castellarnau