10
Desembre
2019

Les obres dels Tallers d’Art de l’Escola Illa reten homenatge a Joan Brossa

L’exposició “Tocar el dos o l’art de desaparèixer” es podrà visitar al Casal Pere Quart fins el 8 de gener

Les obres dels Tallers d’Art de l’Escola Illa reten homenatge a Joan Brossa

Demà, dimecres 11 de desembre, s’inaugura al Casal Pere Quart l’exposició que recull la feina feta pels alumnes dels Tallers Infantils d’Art de l’Escola Illa, durant el primer trimestre del curs. El treball que es fa enguany en aquests tallers versa sobre el centenari de l’Any Brossa, amb motiu del centenari del naixement d’aquest reconegut poeta, dramaturg i artista plàstic català.

Sota el títol “Tocar el dos o l’art de desaparèixer”, l’exposició es podrà visitar fins al proper 8 de gener de 2020 i hi podem trobar un recull sobre les investigacions dels alumnes en referència al procés de creació de la poesia. A més, també han construït una maqueta amb preguntes que surten del cos sobre els grans dilemes universals.

Joan Brossa (1919-1998) va estar molt vinculat al grup d’artistes de Sabadell que als anys 1980 van refundar l’Escola Illa. L’homenatge de l’Escola ha estat tornar a connectar l’alumnat infantil amb el pensament màgic que tant fascinava Brossa i relacionar-lo amb l’expressió artística.

L’Escola Illa ofereix quatre tallers cada any, amb un durada d’octubre a juny, i s’adrecen a diverses franges d’edats: de 6 a 7 anys, 8 i 9, 10 i 11, i de 12 a 16, en sessions d’una hora i mitja setmanals, un dia a la setmana. Illa Oberta - Tallers d’Art introdueix l’alumnat en el món de l’art per mitjà dels seus tallers de dibuix, fotografia, art per infants, ceràmica, gravat, vitrall i moda, entre molts altres.