29
Gener
2014

Oberta la matrícula per als cursos d’illa oberta-tallers d’art, amb una nova oferta de cursos d’art i disseny per a tots els públics

L’Escola Municipal d’Art Illa de Sabadell posa a l’abast del públic en general interessat per l’art i el disseny una nova oferta de tallers i cursos d’art i disseny dins del seu programa de formació illa oberta - tallers d’art

L’Escola Municipal d’Art Illa de Sabadell posa a l’abast del públic en general interessat per l’art i el disseny una nova oferta de tallers i cursos d’art i disseny dins del seu programa de formació illa oberta - tallers d’art. Així, el centre municipal ofereix, per aquest segon quadrimestre del curs, una nova oferta de formació artística per continuar proporcionant una experiència pedagògica singular i de qualitat en art i disseny. La inscripció per a aquests cursos, alguns dels quals ja comencen a partir d’aquest mes de gener, està oberta.

Sota el nom d’illa oberta - tallers d’art, els tallers d’art i disseny de l’escola es consoliden i es projecten com un espai de confiança i diàleg en la transmissió d’experiències i coneixements, que permetin a l’alumne, sense cap condició d’edat i experiència, el desenvolupament de les pròpies habilitats en les pràctiques artístiques, entenent-les com un actiu de creixement personal i com a forma per gaudir i incidir en el nostre entorn. L’Illa, s’ofereix, així, com un espai amb una extensa oferta on l’alumnat pugui fer un aprenentatge continu i progressiu en les pràctiques artístiques, però que al mateix temps sigui lliure i obert a les seves inquietuds particulars.

Els cursos, de diferents formats i continguts diversos, comencen majoritàriament el mes febrer i finalitzen al mes de juny, i hi podem trobar tallers i monogràfics ja habituals a l’escola i d’altres que s’inicien com a novetat. Entre els tallers habituals, hi trobem el curs de tècniques ceràmiques, un taller per conèixer i aprofundir en el llenguatge de la ceràmica; el curs de tècnica i expressió fotogràfica, d’iniciació al plató i a la postproducció fotogràfica; el curs de fotografia digital, formació bàsica per aprendre a utilitzar millor la nostra càmera; el curs coser i cantar, un taller d’iniciació a la moda i a la confecció; el curs de tècniques artístiques per a formadors, adreçat a mestres i altres professionals de la formació infantil i juvenil que volen aprofundir en les capacitats formatives de l’art; el curs art a l’abast, en el qual es treballa a partir de la utilització d’elements de reciclatge i objectes quotidians; un taller de gravat per treballar, des de qualsevol nivell, les tècniques bàsiques d’estampació; i el taller d’iniciació als diferents formats d’enquadernació artesanal.

Com a novetats, aquest curs es proposen un taller de dibuix al natural com a forma de relació i experiència amb la realitat; un curs de creació fotogràfica, que incidirà en la fotografia com a llenguatge artístic i de creació; un curs d’història de l’art i cultura contemporanis, que vol donar una visió interdisciplinària dels llenguatges artístics contemporanis; i un curs d’iniciació al mapping, que ens ensenyarà les tècniques bàsiques per aplicar aquest nou format de disseny.

Amb aquests nous cursos, illa oberta – tallers d’art vol consolidar-se com un espai de formació artística i de disseny obert a la ciutat, i entendre l’escola d’art com un espai de comunicació, d’aprenentatge, d’experimentació, de pràctica i de treball, on l’intercanvi d’experiències i coneixements permetin el diàleg entre creadors i alumnes fent possible un enriquiment mutu.

Els tallers s’inicien a finals del mes de gener i finalitzen al juny, en diversos formats, durades i horaris, compresos entre les 17.30 h. i les 21.30 h.

Més informació a:

Escola Illa Sabadell

Carretera de Barcelona, 208 bis, 08205 Sabadell

Tel. 93 711 48 05 - 93 711 40 59 Fax 93 710 36 13

c/e: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

www.sabadell.cat/escolailla/

www.tallersilla.blogspot.com.es

HORARI SECRETARIA

Matí: de dilluns a divendres de 8.15 h. a 14 h.

Tardes: dimarts i dimecres de 16 a 19 h.

Categories Educació Tags cursos, educació, Escola Illa