25
Juny
2021

Reconeixement a una professora i a una alumna de l’Institut Castellarnau premiades en les 24 h d’Innovació de Barcelona

Les guardonades són la professora Anna Rosa Mancas i l’alumna Nerea Rodríguez

Reconeixement a una professora i a una alumna de l’Institut Castellarnau premiades en les 24 h d’Innovació de Barcelona

El proper dilluns, 28 de juny, l’Institut Castellarnau oferirà un reconeixement a una professora i a una alumna del centre que han estat guardonades en les 24 hores d’Innovació de Barcelona. A l’acte, que tindrà lloc a les 11 del matí a la Sala d’actes de l’institut, assistirà el regidor d’Educació, Manuel Robles.

El primer reconeixement serà per a la professora Anna Rosa Mancas, que va obtenir el primer premi. Mancas va tutoritzar un treball dels alumnes Ainara Tomàs, Maryam Castellanos i Alex Aguilera, tots tres de la família professional de Sanitat.

Les segones 24 h d'Innovació de Barcelona van tenir lloc els dies 15 i 16 d'abril de 2021 i, en aquesta ocasió, es van fer en línia a causa de la pandèmia. L’acte va reunir més de 200 alumnes d’FP de tot Catalunya, dividits en 24 grups i dirigits per un professor d'FP en forma de Shaker. Els  grups havien treballat un repte proposat per empreses i organitzacions (hospitals, farmacèutiques...), durant 24 hores seguides.

Un accèssit, en la convocatòria del 2019

El segon reconeixement serà per a l’alumna Nerea Rodríguez, la qual va tenir un accèssit, a iniciativa d’Schneider Electric, en les primeres 24 h d'Innovació de Barcelona.

Rodríguez va coordinar un equip que va treballar per a l’empresa Uriach, desenvolupant un procés d'acollida per als nous treballadors i que afavoreix la seva ràpida integració. L’accèssit premiava el grup que va desenvolupar millor el treball en equip i les competències socials, per la qual cosa es van valorar aspectes com la responsabilitat, la cooperació, la gestió emocional o les habilitats de pensament.

Les primeres 24 h d'Innovació van tenir lloc al desembre de 2019 a l’Hospitalet de Llobregat, finançades pel Departament d'Educació i per la Fundación Bankia por la Formación Dual, amb l’objectiu d’acostar el talent de l'FP a l'empresa. Aquest reconeixement s’havia de fer l’any passat, però es va ajornar a causa de la pandèmia.

Categories Educació Tags Educació, Innovació, Institut Castellarnau