PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

L'AJUNTAMENT

 

06
Novembre
2019

L’Ajuntament habilitarà un servei de transport per traslladar als col·legis electorals persones amb dificultats de mobilitat

El diumenge 10 de novembre podran votar 153.822 persones en un dels 56 col·legis electorals de Sabadell

L’Ajuntament habilitarà un servei de transport per traslladar als col·legis electorals persones amb dificultats de mobilitat

Amb motiu de les Eleccions Generals del 10 de novembre, i tal com és habitual en convocatòries electorals, l’Ajuntament de Sabadell ha contractat a la Creu Roja un servei que permetrà traslladar persones a les quals, per malaltia, discapacitat o edat avançada, els sigui físicament impossible arribar pels seus propis mitjans al lloc de votació. Les persones que necessitin aquest servei gratuït hauran de posar-se en contacte a partir d’ara –o el mateix diumenge– amb la Creu Roja al telèfon 659 92 77 88.

D’altra banda, l’Ajuntament habilitarà un dispositiu especial que comptarà amb una oficina de coordinació electoral per donar suport als membres de les meses electorals, garantir el funcionament dels equips informàtics, les aplicacions de gestió i el funcionament del web electoral, i també un centre d’atenció als electors on s’atendran les consultes de la ciutadania sobre el cens electoral i la ubicació dels col·legis electorals. El telèfon habilitat és el 93 745 31 05 i només serà operatiu el diumenge 10 de novembre, en horari de 8 a 20 h. La Policia Municipal, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra, s’ocuparà de la vigilància dels col·legis electorals.

Col·legis electorals

La ciutat disposarà de 56 col·legis electorals, 226 meses i 130 representants de l’Administració, encarregats de transmetre les dades de participació i escrutini a la central de recollida de dades. El nombre total d’electors que figuren a les llistes del cens de Sabadell és de 153.822.

En aquestes eleccions hi haurà un col·legi electoral menys respecte de les anteriors, atès que l’escola bressol Calvet d’Estrella ja no és centre de votació. L’única mesa electoral que s’hi instal·lava ha estat traslladada a l’Escola Calvet d’Estrella del carrer del Puigmal, 3.

Avanços de participació

Entre les 8 i les 9 h es constituiran les meses electorals. A les 9 h es començarà a votar. Els avanços de participació seran a les 14 h i a les 18 h. A les 20 h es tancaran els col·legis i s’iniciarà el recompte de vots.

Informació al telèfon mòbil i a la xarxa

El desenvolupament de la jornada electoral, els resultats i altres dades d’interès (avanços, consulta de col·legi i mesa electoral) es podran seguir per mitjà del web municipal: https://ca.sabadell.cat/ResultatsGenerals2019N/pagines/districtes.htm Així mateix, els resultats es podran seguir mitjançant telèfons mòbils amb connexió a Internet a l'adreça: https://m2.sabadell.cat/eleccions/

Categories Ajuntament, Eleccions, Eleccions generals Tags creu roja, Eleccions generals