PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

23
Novembre
2022

Finalitza la campanya Mercats Sostenibles amb la implicació d’una quarantena d’estudiants de l’Institut Les Termes

Finalitza la campanya Mercats Sostenibles amb la implicació d’una quarantena d’estudiants de l’Institut Les Termes

La iniciativa Mercats Sostenibles, de la Diputació de Barcelona, arriba a la seva fi. Gràcies a aquesta campanya alumnat de l’Institut Les Termes ha treballat durant el primer trimestre d’aquest curs la problemàtica dels plàstics d’un sol ús i han portat a terme diverses activitats relacionades amb la campanya, tant a l’institut com al Mercat Central.

De fet, aquesta setmana ha tingut lloc la clausura del programa amb el lliurament de diplomes a l’alumnat participant. Hi ha assistit la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament econòmic i Impuls administratiu, Montse González, el regidor d’Educació, Manuel Robles, i la diputada delegada de comerç de la Diputació de Barcelona, Ana María Martínez.

Dintre d’aquest projecte, un total de 42 alumnes han realitzat un Servei comunitari per desenvolupar la competència social i ciutadana que garanteix que, al llarg de la seva trajectòria escolar, experimenten i protagonitzen accions de compromís cívic, aprenen en l’exercici actiu de la ciutadania i posen en joc els seus coneixements i capacitats al servei de la comunitat.

Mercats Sostenibles és una campanya de participació ciutadana que busca intervenir mitjançant diverses accions als mercats municipals amb l’objectiu de reduir els residus, en especial els plàstics, en benefici del medi ambient i la salut de les persones. A més, en aquest cas, l’alumnat ha actuat també d’altaveu en les seves esferes personals i familiars per sensibilitzar sobre la necessitat del canvi d’hàbits de consum pel que fa als plàstics d’un sol ús.

Categories Comerç, Consum, Economia i treball Tags educació, mercats municipals, Mercats Sostenibles