PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

29
Maig
2019

Nova sessió formativa adreçada a gent gran sobre les compres fora d’establiments comercials

Nova sessió formativa adreçada a gent gran sobre les compres fora d’establiments comercials

El Complex de Sant Oleguer acollirà, el proper 3 de juny, a les 10.30 del matí una xerrada, adreçada a la gent gran, sobre les compres que es realitzen fora dels establiments comercials. És a dir, aquell tipus de vendes que s’acostumen a realitzar en conferències a hotels, excursions a preus baixos o vendes a domicili, entre d’altres.

La sessió anirà a càrrec de personal tècnic especialista en l’àmbit de consum, que informarà sobre els drets i deures de les persones consumidores derivats de contractes entre persona consumidora i empresa, en un lloc diferent de l’establiment mercantil de l’empresari. Es posarà de relleu la importància que l’empresari faciliti la informació, de forma clara i comprensible, abans que la persona consumidora quedi vinculada al contracte.

La xerrada comptarà amb un col·loqui posterior amb els assistents, amb suport audiovisual i casos pràctics. No cal inscripció prèvia però les places són limitades. Podran participar entre 25 i 30 persones, i la durada del taller serà d’una única sessió de dues hores aproximadament.

Aquesta és la sisena xerrada que la Unió de Consumidors de Catalunya fa a Sabadell, i la segona amb aquesta temàtica. La primera sobre vendes fora de l’establiment va tenir lloc el passat 16 de gener al Mercat de Sant Joan. Ambdues  s’emmarquen en les xerrades-taller que impulsant l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Sabadell (OMIC) per a la gent gran.

Categories Comerç, Consum, Drets de la ciutadania, Gent gran Tags comerç, consum, gent gran, OMIC