PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

CONSUM

21
Setembre
2020

Sabadell rep una subvenció de la Diputació de Barcelona per donar suport a la digitalització dels mercats municipals

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona destinada al suport a la digitalització dels mercats municipals. Avui la Junta de Govern Local ha acceptat l’ajut, per un import de 23.235,29€.

Amb la subvenció es pretén recolzar les llotges per tal que puguin incrementar la seva oferta i presència digitals, una necessitat que s’ha fet patent sobre tot a partir de la situació generada per la COVID-19.

La idea és ampliar els canals de comercialització dels mercats mitjançant la incorporació de plataformes de venda en línia i el servei a domicili, fet que facilitarà a la població consumidora l'accés digital als productes saludables i de proximitat.

Al digitalitzar els mercats s’evitarà la bretxa tecnològica dins el sector de la distribució. Així mateix, aquest recurs permetrà dotar als mercats de sistemes tecnològics de control de l'aforament i de control de les mesures sanitàries de l'equipament.

Amb totes les dades de la província de Barcelona es crearà un sistema d’indicadors al territori.

El fet de contribuir a evitar la bretxa digital afavoreix l’equilibri territorial alineant-se amb Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030, com el consum i producció responsables, la salut i el benestar, el creixement econòmic i la transferència, divulgació i difusió de tecnologies ecològicament racionals al territori.

www.sabadell.cat/comerc