PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

03
Maig
2019

Xerrada informativa sobre l’economia domèstica adreçada a gent gran i adults

Al Mercat de Sant Joan el proper dijous 9 de maig

Xerrada informativa sobre l’economia domèstica adreçada a gent gran i adults

L’Ajuntament de Sabadell amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona organitza una xerrada sobre com planificar l’economia domèstica i gestionar la capacitat d’endeutament. Es tracta d’una xerrada participativa i posterior col·loqui, amb suport audiovisual i casos pràctics, que tindrà lloc el proper 9 de maig, a les 11 del matí, al Mercat de Sant Joan.

El taller s’adreça a persones interessades en tenir eines per fer ús dels seus ingressos de forma responsable, estar preparades pels imprevistos i aprendre com es pot estalviar responsablement. Els tècnics especialistes en l’àmbit del consum que duran a terme aquesta activitat tractaran que s’entengui la importància de planificar l’economia per gestionar-la millor, tot i que ens suposi un esforç i temps de dedicació.

No cal inscripció prèvia, però les places són limitades, en total podran participar en l’activitat entre 25 i 30 persones, i la durada del taller serà de dues hores, repartides entre xerrada i col·loqui.

Categories Comerç, Consum, Economia i treball Tags comerç, consum, economia domèstica, gent gran, Mercat de Sant Joan, xerrada