PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

CapWeb Residus

 

04
Febrer
2019

Demà es talla definitivament el carrer de Sant Pere

D’altra banda, la ciutadania pot opinar sobre els sis projectes d’urbanització de l’espai guanyat amb el soterrament a Can Feu

Demà es talla definitivament el carrer de Sant Pere

Demà, 5 de febrer, es durà a terme el tall definitiu al trànsit rodat al carrer de Sant Pere. La previsió és començar cap a les 9.30 h, després de l’entrada als centres educatius. Mentrestant, ja hi ha senyalització per tal que els conductors estiguin informats dels recorreguts afectats i dels itineraris alternatius.

Durant els set mesos que duraran les obres del carrer de Sant Pere, els operaris faran servir una part de la plaça del Gas per deixar-hi el material que faran servir per treballar.

Propostes d’urbanització de Can Feu

D’altra banda, a partir d’aquest migdia ha quedat completament obert al trànsit el passeig de Can Feu.

Des d’avui i fins al dimecres 13 de febrer, l’Ajuntament exposa les 6 propostes finalistes del concurs per urbanitzar l’espai públic que s’ha generat amb el soterrament de les vies del tren a Can Feu. Tenen per nom Calma, Camí del bosc, Hàbitat i espai, Sojorn secret, Teixint els barris i Xarxa biològica. La mostra es podrà visitar al Centre Cívic de Gràcia (plaça del Treball, 1), de dilluns a divendres: de 15.30 a 21 h. A més, hi haurà dues visites comentades sobre les propostes, que seran avui mateix, a les 18 h, i el dissabte 9 de febrer, a les 12 h.

Aquesta exposició també té format virtual i es pot consultar aquí. La ciutadania pot valorar la proposta que més els fa el pes. Posteriorment, un jurat professional –en què també hi ha representació veïnal– avaluarà les propostes presentades. El jurat prendrà una decisió el divendres 15 de febrer.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER

Categories Mobilitat, Districtes, Edusi, Mobilitat i transport Tags districte 1, Edusi, mobilitat