PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

01
abril
2019

El nou web de Turisme visitsabadell.com potenciarà la projecció de la ciutat a l’exterior

El web neix arran de la necessitat detectada al Pla Estratègic de Turisme per a donar a conèixer Sabadell i guiar l'usuari en la visita al municipi

Sabadell compta a partir d’avui amb el web de turisme, www.visitsabadell.com, una de les accions que requeria el Pla Estratègic de Turisme per visibilitzar tot el que ofereix la ciutat.

La pàgina encara està en proves i estarà disponible en tres idiomes: català, castellà i anglès. El web s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i els operadors turístics, restauradors, associacions, entitats i empresaris de la ciutat amb l’objectiu de promoure el turisme a la ciutat. El web només és viable amb la col·laboració público-privada amb el mateix objectiu: potenciar la projecció de la ciutat.

Fruit d’aquest procés de disseny i producció n’ha resultat un web amb una visió que pretén recollir les diferents oportunitats que ofereix Sabadell. Per al portal s’ha optat pel domini “visit”, ja que és una convenció en moltes webs de ciutats a nivell internacional.

Contingut i disseny

El portal www.visitsabadell.com, recull i presenta de manera visual i pràctica les principals activitats i els atractius turístics més destacats de Sabadell. Està dissenyada per facilitar que els continguts siguin accessibles amb el menor nombre de clics i que tingui una navegació i visualització adaptada a qualsevol dispositiu mòbil.

La informació s'hi troba estructurada en diferents seccions, entre les quals destaquen les dues tipologies de visitants que actualment acull la ciutat i que el Pla Estratègic de Turisme, va detectar com a eixos estratègics que es volen potenciar en el futur: el turisme de negocis i el turisme esportiu.

També hi ha propostes culturals, gastronòmiques i per fer compres. El web es completa amb idees per als turistes que volen saber què fer, on dormir i on menjar. Així mateix, visitsabadell.com compta amb un blog on es podran conèixer aspectes rellevants de l’actualitat de la ciutat. En aquest sentit, el web conté més d’un centenar d’experiències diverses que es poden fer a Sabadell, a més d’un espai dedicat a l’entorn, destacant el rodal de la ciutat.

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional FEDER