PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

12
Maig
2022

Jornada de formació per a persones alimentadores de gats de colònies urbanes

Jornada de formació per a persones alimentadores de gats de colònies urbanes

L’Ajuntament i Progat Sabadell organitzen una jornada de formació adreçada a aquelles persones que són o volen ser alimentadores de gats de colònies urbanes. La jornada tindrà lloc dissabte 14 de maig des de les 10h fins a les 12.30 al Centre Cívic de Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16). La formació està destinada tant a persones voluntàries que ja tenen el carnet d’alimentador de gats com a aquelles que el vulguin obtenir. Durant aquesta formació es parlarà sobre l’atenció i el control de les colònies de gats ferals.

L'associació Progat Sabadell juntament amb l'Ajuntament porten a terme el control dels gats de carrer mitjançant l'esterilització i el control sanitari de les colònies ubicades a diferents punts de la ciutat i entorn, quan això és possible, o mitjançant l’adopció a través seu o de la Lliga Protectora d'Animals de Sabadell quan es tracta de gats socialitzats. I és que ambdues entitats tenen com una de les seves funcions principals promoure l'adopció dels animals abandonats, entre la ciutadania de Sabadell i de fora de la ciutat.

Les persones alimentadores, coordinades per Progat Sabadell, són qui se'n fan responsables de les colònies, vigilen que no hi hagi animals ferits o malalts i les úniques acreditades, mitjançant el carnet, per a subministrar-los aliment.

Per formalitzar la inscripció a la jornada es pot trucar al telèfon 93 745 19 53, de 9 a 14 hores, o bé escriure un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.