PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

OFICINA DE BENESTAR ANIMAL

02
Desembre
2021

Sabadell vetlla pels animals, 2022, un calendari de taula per fomentar una tinença responsable

Sabadell vetlla pels animals, 2022, un calendari de taula per fomentar una tinença responsable

Dintre de les diferents activitats de sensibilització i foment del benestar animal que s’impulsen des de l’àrea de Feminisme, Benestar Animal i Participació, aquest mes de desembre es començarà a distribuir un calendari de taula 2022 anomenat “Sabadell vetlla pels animals”.

El calendari té per objectiu fomentar una tinença responsable d’animals. I és que gaudir de la companyia d’animals també implica un compromís vers el seu benestar, assumir diverses obligacions, algunes de tràmit (com censar-los o tenir llicència, si escau), d’altres de cura i atenció a l’animal (serveis veterinaris, alimentació correcta, vacunacions...), i altres de civisme a l’espai públic.

Cada mes del calendari incorpora recordatoris i consells sobre les necessitats i drets dels animals i sobre els deures de les persones propietàries. També inclou un apartat per posar-hi notes: una cita amb el centre veterinari o la perruqueria, la data de venciment de l’assegurança, agendar una excursió ben llarga...

En paraules de la tinenta d’alcaldessa de Benestar animal, Marta Morell

“des de l’Ajuntament i de manera conjunta amb les entitats animalistes, continuem treballant en campanyes de sensibilització per una tinença responsable, per dotar la ciutat d’espais per als animals, vetllant per la defensa dels seus drets i lluitant contra el maltractament animal”.

Se n’han editat 2.000 exemplars del calendari, que estaran disponibles els propers dies i de manera gratuïta a diferents equipaments públics de la ciutat, com centres cívics, biblioteques, i les Oficines d’Atenció a la Ciutadania. També es regalarà un exemplar a cada família que censi un animal al cens municipal d’animals de companyia, fins a exhaurir les existències.

Categories Benestar Animal Tags benestar animal