PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
19
Octubre
2023

Treballs d’asfaltatge de la cruïlla Gran Via-Quevedo per a la millora de l’espai públic i la mobilitat

Els treballs formen part del projecte de transformació de l’àmbit Gran Via-Ripoll

Treballs d’asfaltatge de la cruïlla Gran Via-Quevedo per a la millora de l’espai públic i la mobilitat

Aquest divendres comencen els treballs d’asfaltatge de la cruïlla Gran Via-Quevedo que permetran la millora de l’espai públic i la mobilitat en aquest punt. El projecte forma part de la transformació de l’àmbit de la Gran Via-Ripoll.

L’asfaltatge començarà divendres a les 8 del matí, al tram comprès entre els carrers de Quevedo i Vidal amb Alfons Sala i es perllongarà fins a les 6 de la tarda. Mentre durin les tasques no es podrà accedir als guals.

El dissabte, dia 21 d’octubre, s’abordarà l’asfaltatge del carrer de Vidal, entre els carrers de Quevedo i de Romeu. En aquest cas, es garantirà el pas per un carril de circulació en sentit nord entre les 8 del matí i les 6 de la tarda. Les tasques es fan en dissabte per tal de minimitzar les afectacions al trànsit.

L’operatiu preveu millorar l’espai públic,  la mobilitat, la connexió de la ciutat amb el riu i impulsar aquest eix viari com a pol econòmic i de coneixement. El conjunt del projecte, pressupostat en 415.524,86 euros, també inclou la reforma del pati de l’antiga fàbrica Artèxtil, on també es treballa.  Fins ara també s’han eixamplat les voreres del carrer de Quevedo. Les obres permetran a la ciutat guanyar més de 3.700 m2 per al passeig i estada.

Categories Districtes, Sabadell 2030, Espai públic , CCVSS, Projectes Estratègics, Urbanisme i Habitatge Tags Artèxtil, Cruïlla Gran Via-Quevedo, Transformació Gran Via