PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

CENTRES CÍVICS

16
Juliol
2018

Cinc centres cívics tindran les portes obertes durant l’agost

A Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, la Concòrdia i la Creu de Barberà aquests equipaments obriran entre el 30 de juliol i el 29 d’agost, a la tarda

Cinc centres cívics tindran les portes obertes durant l’agost

Els centres cívics de Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull, la Concòrdia i la Creu de Barberà obriran de les 15.30 a les 20.30 h, entre el 30 de juliol i el 29 d’agost. D’aquesta manera es donarà resposta a les necessitats de la ciutadania a les zones on no hi ha oberts altres equipaments de proximitat amb serveis similars i, per tercer any consecutiu, les persones usuàries podran disposar d’un espai d’estada en condicions de comoditat.

Els últims tres anys, han fet servir aquest servei, majoritàriament, gent gran que volia llegir el diari, jugar a cartes o simplement passar una estona xerrant, sense excloure altres persones que hi han volgut entrar. A més, alguna de les entitats de gent gran també ha organitzat alguna activitat de ball amb molt bona acollida per part dels usuaris.

Quant als usos, l’any 2017 els 5 centres van comptabilitzar un total de 5.600 usos, pràcticament el mateix nombre de l’any anterior, cosa que evidencia la bona acollida que ha tingut la mesura aplicada pel Govern municipal durant els darrers tres estius.

També et pot interessar...