PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
Can DeuOK
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic Dr. Josep M. Plans Molina (Can Deu)
Can Llong
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Can Llong-Castellarnau
Can Puiggener
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Can Puiggener
Can Rull
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Can Rull
Creu Alta
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach
Centre Cívic de la Creu de Barberà
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de la Creu de Barberà
Centre Cívic de la Concòrdia
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de la Concòrdia
Centre Cívic de Gràcia
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Gràcia
Centre Cívic del Poblenou
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic del Poblenou
Centre Cívic de Sant Oleguer
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Sant Oleguer
Centre Cívic de Torre-romeu
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Torre-romeu
Centre Cívic de Ca n'Oriac
CENTRES CÍVICS
Centre Cívic de Ca n'Oriac
Espai Polivalent del Parc del Nord
CENTRES CÍVICS
Espai Polivalent del Parc del Nord
previous arrow
next arrow
27
Juliol
2023

L’Ajuntament mantindrà oberts diferents equipaments municipals durant l’agost

Alguns d’aquests serveis i edificis s’integren, a més, dins la xarxa de refugis climàtics

L’Ajuntament mantindrà oberts diferents equipaments municipals durant l’agost

Durant el mes d’agost seran diversos els equipaments municipals que romandran oberts i a l’abast de la ciutadania. Alguns d’aquests serveis s’integren, a més, dins la xarxa de refugis climàtics per garantir espais de confort tèrmic en cas d’altes temperatures.

Des del 31 de juliol i fins al 30 d’agost, es poden trobar oberts de dilluns a divendres de 9 a 14h els centres cívics de Can Puiggener, Can Rull, la Creu de Barberà i Doctor J.M. Plans (Can Deu). En aquests equipaments hi haurà el servei d’Espais Joves i, en alguns casos, equips d’Acció Social. En horari de dilluns a divendres, de 15.30 a 20.30h, trobem els següents centres: Can Puiggener, Can Rull, la Creu de Barberà, Doctor J.M. Plans (Can Deu), Can Llong-Castellarnau, Concòrdia, Gràcia i Ca n’Oriac.

L’oficina central de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC), al carrer de la Indústria, mantindrà el seu horari d’estiu al llarg del mes d’agost, de dilluns a divendres de 8.15 a 15 h. En referència a aquest servei, es recorda a la ciutadania que cal demanar la cita prèvia. Les oficines cardinals estaran tancades tot el mes d’agost.

En l’àmbit de les biblioteques, a l’agost es mantindrà oberta la Biblioteca Vapor Badia, en horari de 15.30 a 20.30h els dilluns, dimarts i dimecres, i de les 9.30 a les 14.30h dijous i divendres. Els dissabtes l’equipament tancarà, com també els dies 14 i 15 d’agost. En aquest enllaç es pot trobar tota la informació.

Complexos de gent gran

Durant aquest mes d’agost també restaran oberts de dilluns a divendres en horari de 9 a 20 hores els complexos de gent gran d’Alexandra, Parc Central i Sant Oleguer.

Museus Municipals

Durant el mes d’agost, el Museu d’Art de Sabadell (MAS) obrirà de dimecres a dissabte de 17 a 20h i els diumenges d’11 a 14h. El Museu d’Història (MHS) obre de dijous a dissabte de 17 a 20h i els diumenges d’11 a 14h.

Pel que fa a l’Arxiu Històric, l’equipament romandrà tancat del 7 al 15 d’agost, però la resta del mes, i fins al 15 de setembre, l’atenció al públic serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h (hores convingudes).

Piscines municipals

Una bona opció per passar el mes d’agost a Sabadell són les piscines municipals. Aquestes instal·lacions estan obertes de dilluns a diumenge en horari continuat des de les 10h fins a les 19:30h. En aquesta pàgina hi ha tota la informació sobre preus, adreces i compra d’entrades. En el cas de les visites concertades d’esplais, casals i/o escoles en nombre superior a 20 persones, no podran adquirir les entrades per la web i hauran de concertar la visita amb 15 dies d’antelació, tot enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

D’altra banda, els horaris de les línies d’autobús urbà canvien a l’estiu i es poden consultar a www.tus.es

Casals cívics i comunitaris

Pel que fa als casals cívics i comunitaris, dependents de la Generalitat, el mes d’agost obren l’Arraona – Merinals Julio Regalado, en horari d’11 a 19 hores, i La Roureda de dilluns a divendres de 9 a 13:30 h i de 15 a 21 h i els dissabtes de 10 a 13:30 h i de 15 a 21 h.

Refugis climàtics

La ciutat compta amb una xarxa de refugis climàtics i set punts d’hidratació complementaris que Aigües Sabadell ha instal·lat en diversos carrers i places. Aquests punts se sumen a les més de 200 fonts públiques que ja existeixen repartides als districtes. Parcs, jardins i zones verdes també serveixen com a espais on poder passar les estones amb un major confort tèrmic.

Categories Districtes, Centres Cívics, Cultura i esport, Biblioteques, Participació ciutadana Tags Equipaments oberts, piscines municipals, Serveis municipals

També et pot interessar...