PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

15
Febrer
2022

Arriba a Sabadell l’exposició “Gara i l’energia que ens envolta”, una reflexió sobre la transició energètica

Es podrà visitar al Casal Pere Quart fins al 27 de febrer

Arriba a Sabadell l’exposició “Gara i l’energia que ens envolta”, una reflexió sobre la transició energètica

Avui s’inaugura l’exposició “Gara i l’energia que ens envolta”, un projecte de divulgació científica sobre transició energètica que es pot visitar al Casal Pere Quart fins al 27 de febrer. La mostra, presentada per l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC), s’adreça a un públic no especialitzat amb l’objectiu de reflexionar sobre la transició cap a un model més sostenible.

L'exposició està dividida en quatre zones d'activitat. A través d'una posada en escena singular, es fa un viatge a través de l'energia per conèixer conceptes com les fonts d'energia, la sostenibilitat i l’eficiència energètica. Amb aquesta iniciativa, l’IREC pretén apropar al públic les investigacions científiques que s’estan duent a terme en matèria energètica.

El projecte està finançat amb la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) - Ministerio de Ciencia e Innovación.

Sobre l’IREC

La Fundació Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) és un centre públic de recerca adscrit al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, en el que també participen el Departament de Recerca i Universitats, així com l’Institut Català d’Energia (ICAEN), reconegut com a centre CERCA i acreditat com a centre TECNIO.

Creat l'any 2008, té com a objectiu contribuir al desenvolupament sostenible de la societat i augmentar la competitivitat del teixit industrial en el sector energètic. El centre desenvolupa recerca d'excel·lència a mitjà i llarg termini, la innovació i el desenvolupament de nous productes tecnològics i la disseminació de coneixement rellevant per a la ciutadania.

Categories Activitats culturals, Energia, Transició Ecològica Tags Casal Pere Quart, Energia, Exposició, Transició energètica