PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

21
Maig
2021

Avança a bon ritme el canvi de l’enllumenat públic a més de 720 carrers de la ciutat

Aquesta setmana hi haurà afectacions en el trànsit i en el pas dels autobusos pel Centre i per Torre-romeu

Avança a bon ritme el canvi de l’enllumenat públic a més de 720 carrers de la ciutat

La setmana vinent l’empresa ALUVISA continuarà instal·lant les noves llums de tipus LED a diversos carrers de la ciutat. Els treballs, que van començar el passat mes d’abril i es preveu que s’allarguin durant 6 mesos, permetran que el 90% dels punts de llum de la ciutat siguin LED i, en conseqüència, es puguin reduir 1.638 tones de CO2.

Els treballs per fer aquest canvi de lluminàries comportaran diverses afectacions a la mobilitat la propera setmana.

Dilluns 24 i dimarts 25 el pas dels autobusos per Torre-romeu es veurà afectat puntualment per les actuacions a la plaça de Xavier Sanahuja i als carrers del Corredor, de la Cisa, de Lluc, de Poblet, de la Macarena, de Loreto, del Remei i del Miracle i al passatge del Pou.

A Can Rull, el dimarts 25 es treballarà als carrers de Persi, de Catul i de Juvenal, cosa que obligarà a desviar el recorregut de les línies que passen per aquesta via entre les 9.30 i les 12.30h. També es canviaran llums als carrers de Plutarc, de Cató i de Lucreci.

Al Centre les tasques als carrers de Jovellanos i de Corominas requeriran modificar la ruta dels autobusos el dimecres 26, entre les 9.30h i les 12.30h, i el dijous 27, entre les 9.30h i les 13.30h. Aquests dies també es treballarà a plaça de Granados, al passatge de Joan XXIII i als carrers de l’Escola Pia, de Gràcia, de Capmany, de la Mare de Deu de les Neus i al Raval de Dins.

Divendres 28 les actuacions als carrers del Pare Sallarés i al de Torras i Bages requeriran talls de trànsit i recorreguts alternatius. A d’altres com als del Sol, de Fèlix Amat, de Borrell, de Sant Oleguer i de Sallarès i Pla, no serà necessària cap mesura especial.

Dissabte 29 es treballarà al carrer de Calderón i caldrà desviar el pas dels autobusos entre les 7.30h i les 10.30h. La previsió contempla també el canvi de lluminàries als carrers de Covadonga, dels Comptes, dels Montcada, del Ripoll, del Marquès de Ciutadilla, de Quevedo i a la plaça de Sant Salvador.

A Ca n’Oriac es renovarà l’enllumenat dels carrers de Bujaruelo, de la Font Canaleta, d’Ordesa, de l’Artiga de Lin, de les Garrigues, de Noufonts, de l’Alcarria i de València. A la Concòrdia, als carrers de la Lusitània, de Pròsper de Bofarull, de Rafael Durancamps, de Muntaner, de Bernat Desclot i de Feliu de la Penya. A la Serra d’en Camaró als carrers de Prat de la Riba, de Joan Amades, de la Serralada, de Sèneca, de Plató, de Costa i Llobera, de Dant i de Lluís Millet. Al Districte Cinquè, als  carrers del Quebec, de Tenerife, d’Amèrica i de Fuerteventura (als Merinals); a la plaça dels Mèdici i carrers de Caresmar, de Fraser Lawton, de Llobet i Gràcia, del Greco, de Rafael, de Júpiter, de Mercuri, de Mart, de Saturn, de Mercuri i d’Urà (a Can Feu).

En tots els casos es distribuiran avisos a les veïnes i veïns afectats i es vetllarà per minimitzar les incidències en la circulació del transport públic i dels vehicles privats. Les actuacions es comunicaran a xarxes socials municipals i al web dels districtes https://web.sabadell.cat/districtes.

Categories Districtes, Espai públic , Energia, Urbanisme i Habitatge Tags eficiència energètica, enllumenat, LED