PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

01
Febrer
2022

Cinc escoles públiques participen en la setena Marató de l’Estalvi Energètic

Comença el 4 de febrer i es perllongarà durant tot el mes

Cinc escoles públiques participen en la setena Marató de l’Estalvi Energètic

La setena edició de la Marató de l’Estalvi Energètic tindrà lloc del 4 de febrer al 4 de març i comptarà, per quart any consecutiu, amb la participació de Sabadell. Aquesta vegada, és el torn de cinc escoles públiques de primària: els centres de Can Deu, Can Rull, Catalunya, Font Rosella i Joan Montllor seran els protagonistes. En edicions anteriors, aquesta activitat per fomentar l’estalvi energètic i la sostenibilitat s’ha dut a terme a les biblioteques i als equipaments esportius.

Contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica

La Marató de l’Energia és una campanya de sensibilització i de bones pràctiques en l’ús i el consum eficient d’energia, que té la voluntat de destinar l’estalvi econòmic aconseguit a actuacions per lluitar contra la pobresa energètica i l’emergència climàtica. Aquest mes de febrer, més de 160 equipaments de 16 Ajuntaments, quatre entitats i tres Departaments de la Generalitat de Catalunya participaran en la setena edició.

La Marató és un projecte transversal i lúdic que pretén modificar els hàbits de consum. En aquest cas, es tractarà un tema per setmana. La primera, es treballarà l’enllumenat, els aparells elèctrics i els serveis comuns. La segona, s’oferirà informació sobre la climatització. La tercera, sobre l’aigua. L’última setmana, es treballaran les emissions i la mobilitat.

D’altra banda, el projecte comptarà amb una comunitat virtual perquè els equipaments participants comparteixin les seves accions. Hi haurà, també, diferents materials informatius que es podran descarregar i compartir a les xarxes.

Categories Sabadell 2030, Energia, Transició Ecològica Tags energia, estalvi energètic, Marató de l'Estalvi Energètic, sostenibilitat