PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

13
Maig
2021

Continua la renovació de l’enllumenat als carrers de Sabadell

Continua la renovació de l’enllumenat als carrers de Sabadell

Els treballs per substituir 17.502 punts de llum de més de 720 carrers de tots els districtes de la ciutat continuen a bon ritme i sense incidències remarcables. Ja s’ha pogut fer el canvi de lluminàries a més de 60 rutes de les planificades en el projecte i la setmana vinent es faran 25 més.

Les noves llums son de tipus LED i permetran un estalvi econòmic important perquè l’eficiència energètica suposarà una baixada de consum. També aporten beneficis com la millora de la sensació de seguretat, del confort visual i la menor contaminació lumínica.

Entre el 17 i el 21 de maig seguiran treballant simultàniament quatre equips a diferents zones de Sabadell.

Al Districte 1 s’actuarà a diversos carrers del Centre-Creueta, de Covadonga i de Sant Oleguer. Les rutes previstes a Can Puiggener i a Can Rull obligaran a desviar puntualment el recorregut dels autobusos. Les actuacions a La Concòrdia, a Campoamor, a Espronceda i al Raval d'Amàlia en principi no requeriran cap dispositiu especial.

En tot moment es vetllarà per minimitzar les possibles afectacions a la mobilitat i es distribuiran avisos als veïnes i veïns afectats.

Categories Districtes, Espai públic , Energia, Urbanisme i Habitatge Tags LEDS