PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

23
Gener
2015

L’Ajuntament habilita un punt d’informació al Centre Cívic de Poblenou per assessorar les persones que van patir talls de llum arran de les ventades

Personal de l’OMIC i de Relacions Ciutadanes van ajudar a tramitar les reclamacions a la companyia elèctrica corresponent a qui ho va sol·licitar

Arran de les ventades del passat 9 de desembre, algunes zones de la ciutat, com és el cas del barri de Poblenou, van patir talls de llum prolongats. Per aquesta raó i amb l’objectiu de donar suport administratiu per tal de gestionar la tramitació de possibles reclamacions adreçades a les companyies subministradores de forma centralitzada, l’Ajuntament ha posat a disposició una oficina provisional per assessorar les persones particulars al Centre Cívic del Poblenou (carrer del Remei, 3).

L’oficina va estar oberta els dies 20, 21 i 22 de gener, de les 10 a la 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda. Personal de l’OMIC i de Relacions Ciutadanes van ajudar a tramitar les reclamacions a la companyia elèctrica corresponent a qui ho va sol·licitar.

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, va visitar ahir el servei en el seu punt d’atenció al públic i va assenyalar que

cal recordar que l’Ajuntament de Sabadell disposa de l'Oficina Municipal d’Informació al Consumidor al carrer de la Indústria, 10, que orienta els consumidors en l’exercici dels seus drets i els pot ajudar a reclamar-los davant les empreses. Però com som conscients de les dificultats que suposaria per al veïnat del Poblenou haver de desplaçar-se fins a l’OMIC per fer les reclamacions hem habilitat aquesta oficia al Centre Cívic del barri. Com que són moltes les llars afectades pel tall de llum i, per tant, és previsible que moltes persones facin la reclamació, la voluntat és agilitzar el tràmit i evitar-vos esperes massa llargues.

Per aquest motiu, el consistori també ha enviat al veïnat una carta informativa i un formulari, que cada sol·licitant ha de portar ja emplenat a l’oficina per agilitzar-ne el procés, i un full on s’expliquen els requisits que cal complir i la documentació que caldrà aportar.

De la mateixa manera, l’Ajuntament també ha previst habilitar un dispositiu amb les mateixes característiques al barri de Can Deu, concretament al Centre Cívic Doctor Josep Mª Plans, ubicat al carrer del Portal de la Floresta, 20 els dies 27, 28 i 29 de gener de 10 a la 1 del migdia i de 5 a 7 de la tarda.

A més, per qualsevol aclariment al respecte, els veïns i veïnes es poden posar en contacte amb Sabadell Atenció Ciutadana (SAC) a través del telèfon 010 (o 93745 31 10, des d’un mòbil).

Categories Energia, Medi ambient, Transició Ecològica Tags Centre Cívic de Poblenou, districte 7, energia, medi ambient, sostenibilitat, talls de llum, ventades