PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

05
Juliol
2021

La ciutat disposarà l’any vinent de quatre punts més de recàrrega de vehicles elèctrics

Estaran situats a l’avinguda de Prat de la Riba i al carrer d’Alguersuari i Pascual

 La ciutat disposarà l’any vinent de quatre punts més de recàrrega de vehicles elèctrics

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el Plec de clàusules que regiran el contracte d’obres de dues estacions de recàrrega ràpida per a vehicles elèctrics a l’avinguda de Prat de la Riba i de dues estacions de recàrrega semi ràpida al carrer d’Alguersuari i Pascual.

El pressupost global de licitació de les obres és de 161.419,28 euros i el termini de’execució és de 2 mesos. Es preveu que les estacions entrin en funcionament a principis del 2022.

Cada estació de recàrrega donarà servei a 2 vehicles al mateix temps (es un aparell que té dos endolls).  Les estacions de Prat de la Riba estaran situades a l’inici de l’avinguda, a prop de la plaça de Catalunya, i serán de càrrega ràpida. Per la seva part, els punts situats al carrer d’Alguersuari i Pascual es col·locaran davant de Fira Sabadell, a la banda més propera al carrer dels Montcada, i serán de càrrega semi-ràpida.

Amb aquestes seran ja 3 les estacions dobles de recàrrega de vehicles elèctrics existents a la ciutat. Els nous punts s’uneixen als existens situats a Can Roqueta

Categories Energia, Transició Ecològica Tags vehicles elèctrics