PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

23
Juliol
2021

La renovació de l’enllumenat públic de la ciutat continua durant l’estiu

En menys de tres mesos s’han canviat 9.652 lluminàries

La renovació de l’enllumenat públic de la ciutat continua durant l’estiu

La renovació de l’enllumenat públic ja ha superat el 55% del percentatge d’execució del projecte, sense que s’hagin produït incidències. Entre el 26 d’abril i el 14 de juliol s’han instal·lat 9.652 punts de llum, dels 17.502 que s’han de canviat a tot Sabadell. Amb aquest ritme, i tenint en compte que els treballs continuen tot el mes d’agost, la previsió és que entre el 95 i el 98% de la feina estigui enllestida a finals de setembre.

Els nous llums reforcen la sensació de seguretat als carrers, redueixen la contaminació lumínica i les emissions de diòxid de carboni (CO2), milloren el confort visual i allarguen substancialment la vida útil de l’enllumenat. La durada mitjana d’un LED és de 10 anys o 40.000 hores, mentre que una bombeta de vapor de sodi té una vida d’entre 3,5 i 4 anys.

Amb aquesta inversió Sabadell augmentarà l’eficiència energètica i assolirà un major estalvi en l’energia elèctrica. En les dades que registren els comptadors amb tele gestió ja es pot observar la disminució de potència i, per tant, la corresponent baixada del consum.

Les properes setmanes quatre equips continuaran treballant simultàniament cada dia per canviar punts de llum a tots els districtes de la ciutat, sense que es prevegin afectacions a la mobilitat. Per a qualsevol incidència es podrà contactar amb la Unitat Tècnica de Cohesió Territorial, al telèfon 937453349 i al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Categories Districtes, Espai públic , Energia, Urbanisme i Habitatge Tags eficiència energètica, enllumenat, LED