PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

ENERGIA SOSTENIBLE

25
Octubre
2021

Sabadell impulsa una jornada telemàtica per reflexionar sobre el paper de les dones en la nova realitat del mercat energètic

Ho fa en un cicle de cafès virtuals que tindrà lloc el 27 i 28 d’octubre, en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Sabadell impulsa una jornada telemàtica per reflexionar sobre el paper de les dones en la nova realitat del mercat energètic

Coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, l’Ajuntament de Sabadell ha organitzat, en col·laboració amb Ecoserveis, un cicle de cafès virtuals sobre el rol de les dones en el nou model energètic. Aquesta activitat es dividirà en dues sessions telemàtiques que tindran lloc els dies 27 i 28 d’octubre en horari de 10.00 h a 11.15 h. Les inscripcions a totes dues xerrades estan obertes a tothom i l’accés és gratuït.

La primera sessió es durà a terme el proper dimecres 27 d’octubre i girarà al voltant del paper de la dona en la creació d’una Transició Energètica Justa. Aquest diàleg anirà a càrrec d’Alba del Campo, assessora en Transició Energètica a l’Ajuntament de Càdiz, i de Gaia d’Elia, enginyera amb vessant social i coordinadora de BATEC. L’objectiu d’aquesta sessió és reflexionar sobre un nou model energètic més just i democràtic, basat en energies renovables i amb un canvi de model social que tingui en compte el rol de la dona.

Enllaç al Zoom Cafè dia 27

La segona cita tindrà lloc aquest dijous 28 d’octubre sota el títol “La pobresa Energètica: per què afecta més a les dones i accions que es duen a terme”. Amb les intervencions d’Isabel Vilaseca, membre de l’Aliança contra la Pobresa Energètica, i Cecilia Carrillo, persona afectada per la Pobresa Energètica, es debatrà sobre com es pot canviar el sistema i que s’està fent actualment per mitigar la pobresa energètica.

Enllaç al Zoom Cafè dia 28

En un context d’emergència climàtica, la celebració de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible del 25 al 29 d’octubre pretén sensibilitzar la societat amb relació a l’eficiència energètica, les energies renovables i la transició cap a un nou model energètic més sostenible.

Mitjançant aquestes jornades en format cafè diàleg intergeneracional, es vol acostar dones expertes del sector amb dones joves en formació, a més de propiciar la participació de les persones assistents i així aconseguir un model més dinàmic i fluid.

Les inscripcions a totes dues activitats es poden dur a terme emplenant aquest formulari.