PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

14
Juliol
2020

Alumnes i professorat fan “retrobades” als equipaments de Gent Gran

Alumnes i professorat fan “retrobades” als equipaments de Gent Gran

Les persones usuàries de les activitats programades als equipaments municipals de Gent Gran estan fent una sèrie de “retrobades” amb altres alumnes i professorat, després de mesos d’atur obligat per la pandèmia de Covid-19. Ara, s’han tornat a trobar de forma presencial.

L’objectiu que persegueixen aquestes “retrobades” és principalment emocional. El retorn a l’aula serveix per refer els vincles personals creats durant el curs i per compartir el que han sentit durant els mesos de confinament i quina experiència vital els ha suposat.

Aquesta activitat també serveix per fer visible la normalització de l’ús dels equipaments en aquesta etapa de represa i nova normalitat i perquè les persones usuàries puguin comprovar que s’han adoptat les mesures de protecció adequades per tal de poder fer activitats el proper curs amb total seguretat. 

Prèviament a l’inici del curs al setembre, durant aquestes reunions el professorat està proposant la realització d’activitats gratuïtes al juliol de millora de l’estat de salut, centrades en l’exercitació de ment i cos i d’expressió emocional. Els equipaments de gent gran, però, continuen tancats al públic, només obren per fer les retrobades o aquestes activitats concretes.

Grans Vespres

A partir d’avui, l’Ajuntament de Sabadell du a terme el cicle “Grans Vespres”, als espais a l’entorn dels complexos per a gent gran. Es tracta d’un programa d’activitats lúdiques i d’activitat física, que es faran durant la segona quinzena del mes de juliol, als vespres, de dilluns a dijous. Estan obertes no només a la gent gran usuària dels equipaments, sinó també a veïns i veïnes de l’entorn dels complexos de Sant Oleguer, Alexandra i Parc Central.

Grans Vespres s’inaugura avui, a partir de les 19.00 h, amb un concert-ball d’havaneres, a càrrec de la Bella Lola, a la plaça interior del complex de Sant Oleguer, i una sessió de tai-txi a l’espai situat entre els dos edificis del Complex Parc Central. Aquests seran els escenaris habituals, als quals cal sumar la plaça d’Ovidi Montllor, davant del Complex Alexandra, on demà tindrà lloc un concert a càrrec de Trio Fusion. 

Categories coronavirus, Gent gran Tags cicles de vida, equipaments gent gran, gent gran, Grans Vespres