PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

03
Desembre
2021

Bona acollida del dispositiu que ajuda a descarregar el passaport Covid a la gent gran

Els punts de suport han començat a funcionar als complexos de gent gran i se sumen a l’ajuda que ofereixen les agents cíviques i al servei “Suport Tr@mits” de les biblioteques

Bona acollida del dispositiu que ajuda a descarregar el passaport Covid a la gent gran

Els punt de suport per ajudar a descarregar-se el passaport Covid instal·lats als complexos de persones grans ja estan en funcionament, amb una acceptació molt positiva per part de les persones usuàries. El certificat és des d’avui divendres obligatori presentar-lo per accedir a les activitats de ball i del programa d’activitats físiques per a la gent gran.

D’altra banda els dispositius “Suport Tr@mits” de les biblioteques municipals del Biblioteca del Nord (Ronda Navacerrada, 60), de Ponent (pl. Ovidi Montllor, 5) i del Sud (Passeig dels Almogàvers, 49) ofereixen també aquest servei d’ajuda. Aquests punts van entrar en funcionament el passat setembre per ajudar persones sense competències digitals o sense recursos informàtics a realitzar tràmits telemàtics.

Alhora també  per reforçar aquest servei les agents cíviques, que de forma itinerant  recorren la zona del centre de la ciutat entorn la Plaça Dr. Robert, la zona del nord entorn la plaça del Pi i la del sud entorn la Plaça de la Creu de Barberà ajudaran també a aquelles persones que ho sol·licitin a obtenir el document oficial.

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, considera que

“amb aquest dispositiu no volem deixar ningú endarrere pel fet de que no es sàpiga o no es pugui descarregar el certificat. D’aquesta manera evitem l’aïllament d’aquestes persones, especialment les persones grans. Tenim 7 punts on poder anar, alhora que hem reforçat el servei amb les agents cíviques que recorren la zona del centre, la zona del nord i la del sud”.

Sol·licitud de cita prèvia

Aquelles persones que desitgin rebre suport en qualsevol punt presencial del dispositiu Suport Tr@mits ubicat a les biblioteques han de sol·licitar cita prèvia per Internet a  www.sabadelltreball.cat/tramits o per telèfon (Biblioteca del Nord, 648 24 70 37, Biblioteca de Ponent, 660 48 53 84 i Biblioteca del Sud, 679 40 21 01. L’horari d’atenció és principalment per la tarda. En concret a les biblioteques del Nord i Ponent  l’horari és 15:30 a 20:30 h dilluns, dimecres i dijous i dimarts i dijous de 9:30 a 13:30 h i a la biblioteca del Sud és dilluns, dimarts, dimecres i divendre de 15:30 a 20:30 h i dijous de 9:30 a 13:30 h.