PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

20
Juny
2018

El Complex Alexandra tanca un curs ple d’activitats

Aquest curs s’han introduït nous tallers i activitats

El Complex Alexandra tanca un curs ple d’activitats

Prop d’una quarantena de persones van participar ahir a la tarda a l’acte de cloenda del curs de l’Espai Alexandra, on es desenvolupen activitats adreçades a la gent gran de la ciutat.

Des del passat mes d’octubre l’equipament ha acollit una vintena de cursos agrupats en eixos temàtics com ara: informàtica, comunicació i idiomes; art, cultura i música; visites culturals; habilitats i aficions; activitat física, dansa i natura; activa el teu cervell i salut i prevenció.

Entre les novetats d’aquest any destaquen les activitats gratuïtes relacionades amb l’activació del cervell: El llibre de la Vida i la Memòria Musical, que han tingut molt bona acollida en el transcurs del tercer trimestre del curs.

També ha estat nou un taller sota el nom Estima’t, per aprendre tècniques per pujar l’autoestima i poder ser més assertius en les decisions.

L’acte de tancament del curs vas comptar amb l’actuació del grups de salsa i balls en línia del casal de Gent gran de Can Rull, així com ballarins del grup de swing de l’espai Alexandra.

El Complex

L’Edifici Alexandra consta de 168 habitatges socials de lloguer amb zona de serveis i una biblioteca pública. L’equipament compta amb una superfície de prop de 19.000 metres quadrats.

Dels 168 habitatges, tots adaptats i sense barreres arquitectòniques,118 estan destinats a la gent gran i 50 per a unitats de convivència de fins a 3 membres. En el cas dels habitatges per a la gent gran, es tracta d’habitatges que busquen la millora de la qualitat de vida per als seus inquilins, afavorint l’autonomia i la prevenció de situacions de dependència.

A més, el complex disposa d’un casal destinat a millorar la qualitat de vida dels habitants, tot fomentant la participació i en el cas de la gent gran, un envelliment actiu. Aquest espai compta amb servei de menjador, espai relacional i centre de recursos i activitats.

A la planta baixa l’edifici també s’ubica la Biblioteca municipal de Ponent.

Categories Gent gran Tags complex alexandra, gent gran