PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

27
Juny
2018

El Complex de Sant Oleguer celebra el catorzè aniversari aquesta setmana

El dia 29 de juny es duran a terme activitats vàries

Catorze anys després que els residents al Complex de Gent Gran de Sant Oleguer rebessin les claus dels seus habitatges, el centre celebra aquest divendres el seu 14è aniversari. L’edifici consta de sis plantes amb 101 habitatges per a la gent gran, un Centre Relacional i un bar-restaurant. A més, a l’immoble també funciona el Centre d'Assistència Primària (CAP) del barri. El complex compta així mateix amb una zona enjardinada interior i un aparcament soterrani amb 62 places.

Per tal de celebrar els 14 anys del Complex, el divendres 29 de juny, el grup Punt i Coma, amb la col·laboració de la Colla Sardanista Sabadell Gràcia del Casal de Gràcia, interpretaran l’obra de teatre Festa Major a partir de les 6 de la tarda. Cap a les 8 del vespre tindrà lloc un sopar de germanor amb els veïns i veïnes residents al Complex i l’actuació del grup Do de Plata.

El complex sòciosanitari de Sant Oleguer es troba al solar comprès entre els carrers Sol i Padrís i Brutau i Sallarés i Marra. La planta baixa i primera de l’àmbit, situada a la banda del carrer de Brutau, està destinada al CAP de Sant Oleguer, mentre que la planta baixa i primera planta de l’àmbit orientat al carrer de Sallarès i Marra acull el bar restaurant i el Centre de Serveis per la Gent Gran, batejat com a Espai Sant Oleguer i que ha anat ampliant la seva oferta progressivament. Les plantes segona a cinquena estan ocupades pels habitatges de gent gran, adjudicats en règim de lloguer.

Activitat relacional

En l’Espai Relacional de Sant Oleguer, es desenvolupa un ampli programari d’activitats adreçades a fomentar l’envelliment actiu, reforçar els llaços relacionals entre residents i a ser un espai de trobada també per a veïns dels barris. Són activitats de manteniment de les capacitats físiques (gimnàstica, tai-xi, caminades i sortides de natura) de reforç de capacitats cognitives (tallers de memòria, lectoescriptura...) hàbits saludables, culturals i artístiques fins a tallers d’ informàtica i noves tecnologies.

L’activitat de dinamització del darrer any ha beneficiat a un total de 1.730 usuaris, entre el qual hi ha persones residents del complex i altres que no ho són; ja que les activitats que es realitzen s’ofereixen a tota la ciutadania.

Categories Gent gran