PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

GENT GRAN

 

11
Gener
2023

El programa de Vacances de Gent Gran obre un termini extraordinari per optar a les últimes places vacants en algunes destinacions

El programa de Vacances de Gent Gran obre un termini extraordinari per optar a les últimes places vacants en algunes destinacions

L’Ajuntament de Sabadell obre durant la segona quinzena d’aquest mes un període extraordinari de sol·licituds per optar a les places que han quedat vacants en algunes de les destinacions del programa de Vacances de Gent Gran. Són al voltant de 350 places per omplir viatges previstos entre el març i el juny d’aquest any.

Les persones que vulguin participar en aquest nou període poden adreçar-se a l’antic Mercat de Sant Joan, del 16 al 27 de gener, concertant cita prèvia al telèfon 661 57 31 96. L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, al matí, de 9.30 a 13.30 h.

Les places disponibles corresponen als viatges programats, entre altres, a Almeria, Jaraba (Balneari Sicília), Roses, Peníscola, Lanzarote, Venècia i Croàcia. Les places vacants van fluctuant per les destinacions esmentades, en funció de renúncies o canvis. Més de tres-centes persones han gaudit ja dels viatges efectuats al novembre i desembre. Ara, s’espera poder acabar d’omplir les destinacions previstes a la propera primavera.

Categories Gent gran Tags Inscripcions Vacances de la Gent Gran, Vacances de la Gent Gran